x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 13 מתוך 13

נושא: מבקש המלצות על מכללה להכנה לבחינות של הרשות לניירות ערך

Re: מבקש המלצות על מכללה להכנה לבחינות של הרשות לניירות ערך

ציטוט פורסם במקור על ידי ranlevita
    לונג

אני למדתי את 4 קורסי היסוד במגדל ולמען האמת חץ ממרצה אחד (בחשבונאות) שהיה תותח, די התאכזבתי, אני לא אגזים אם אומר שאת המבחנים במימון, כלכלה ואתיקה עברתי בזכות המבחנים המשוחזרים (והפתרונות הנרחבים) שפירסמה מכללת אורין-שפלטר ולא בזכות הקורסים שעברתי...
    כשנפגשתי בימי המבחנים עם תלמידים אחרים היה קשה לפספס את הפירגון וההערכה שקיבלה מכללת שפלטר, מה ששיכנע גם אותי לעבור את מקצועית א'+ב' במסגרתם.

בקיצור, שפלטר אמנם יותר יקרים אך לעניות דעתי גם יותר מקצועיים וממוקדי בחינה.

שיהיה בהצלחה

נ.ב. אל תשכח שהרפורמה של הרשות לני"ע (איחוד כל המבחנים לבחינה אחת ללא פטורים לבעלי תואר פיננסי) אמורה להיכנס לתוקפה במהלך 2011-2012

תודה על ההמלצה
    מאחר וההמלצות שלך ושל גיל היו די חד משמעיות
    ומכללת שפלטר במרחק 10 דקות נסיעה ממקום העבודה שלי
    אני חושב שאכן ארשם שם ללימודים.
    באשר לרפורמה, מאחר והיא עדיין לא אושרה אני מניח שיהיה זמן למי שהחל במסלול הרגיל
    לסיים את הבחינות המקצועיות ללא היסודות גם ב 2012.
    מאחר וזמני מוגבל אני מתכוון ללמוד 2 קורסים בלבד לכל מועד.
    כך שבעוד כשנתיים אסיים את מקצועית ב' .
    האם מישהו מכם שקל ללמוד גם את יסודות הביטוח ?

תודה
    Long

מכיוון שמציאת סטאז' בשיווק/ניהול השקעות היא לא פשוטה בלשון המעטה, אני בהחלט שוקל ללמוד גם את יסודות הביטוח וגמר פנסיוני, שיווק פנסיוני הרבה פחות מעניין מבחינתי ביחס להשקעות אך הביקוש למקצוע זה עדיין יחסית גבוה, בכל מקרה, זה יהיה רלוונטי רק לאחר שאעבור את הבחינות במקצועית א'+ב'

ציטוט פורסם במקור על ידי ranlevita
    מכיוון שמציאת סטאז' בשיווק/ניהול השקעות היא לא פשוטה בלשון המעטה, אני בהחלט שוקל ללמוד גם את יסודות הביטוח וגמר פנסיוני, שיווק פנסיוני הרבה פחות מעניין מבחינתי ביחס להשקעות אך הביקוש למקצוע זה עדיין יחסית גבוה, בכל מקרה, זה יהיה רלוונטי רק לאחר שאעבור את הבחינות במקצועית א'+ב'
    אכן
    זה גם הרושם שאני קבלתי.
    תבדוק אפשרות לעשות את יסודות הביטוח במקביל למקצועית ב'.

Long

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות