יכול להיות כביכול "פור" , שכן אתה מוכר חוזה לפי המדד הגלום ולא המדד בפועל.פורסם במקור על ידי דמי כיס
בדרך כלל ההפרש הזה אינו משמעותי.
במקרה הנל הוא מכר בגלום 338, וזה כל העניין...
יכול להיות כביכול "פור" , שכן אתה מוכר חוזה לפי המדד הגלום ולא המדד בפועל.פורסם במקור על ידי דמי כיס
בדרך כלל ההפרש הזה אינו משמעותי.
במקרה הנל הוא מכר בגלום 338, וזה כל העניין...
בסדר. אבל אין מה להסתמך על זה, כמו שאין להסתמך על ביצוע שהלך במקרה טוב מאד (בדיוק בזמן הביצוע המדד זז לכיוון רצוי).פורסם במקור על ידי Arti
אני מסתמך על הבולינגר, ולרוב הוא לא איכזב.פורסם במקור על ידי sun99
לעיתים הוא עושה תנועה של דשדוש או עליות קלות מאפשר לו להתמתח, ואז להמשיך לעלות.
יש כאן סיכון אך הסיכוי גדול מהסיכון, שלרוב זה מתנהג , ירידות.
התוכנית היא שאם אפסיד עד 1250 ש"ח אצא.
היום היו סטפלוסים מחר אחדש אותם.
אני גם מניח שמחר נראה חוזים אדומים, לפחות אחרי 13:30 כי גם בארה"ב מתחילים לחצות את הרצועה העליונה. (ממה שקורה בארה"ב חששתי אבל העליה הגבוהה היום מטיבה עם המצב.
הארביטראז' לא לטובתי, אך השפעתו לא קריטית, אני מקווה.
דוד, שיהיה לך בהצלחה.
לדעתי האישית, לקנות/למכור חוזה יש לעשות כחלק מאסטרטגיה כוללת ואם ממש מוכרחים אז בתוך יומי.
הסיכון לטעמי פשוט עצום.
על כל פנים שיהיה לך בהצלחה מחר. תקווה שהעליות באמריקה וההקלות בשישינסקי מגולמות.
אגב אני אישית, באסטרטגיה שאני מנהל החודש מתכנן למכור קול 1360 באיזור מדד 1340/1350 בהתאם לעוצמת המסחר, אבל עוד חזון למועד.
אינשאללה ירידות, אבל איך זה מסתדר לך עם העליות המוגזמות היום בחו'ל ?
ואיך מחשבים רצועת בולינג'ר ?
תמיד נזכור את ספטמבר השחור
במדד 1340-1350פורסם במקור על ידי sun99
כבר לא תעיז למכור קולים 1360 במרחק של אחוז מהכסף
מנסיון
בהצלחה מכל הלב!!!!!!!!!!
אבל שתדע ברגע שאתה ישן חשוף ה3 נק לא רלוונטיות
אם יהיו בפתיחה ירידות מציע לימכור
מי שעושה את המתנד זה הגרף על פיו יישק דבר ולא המתנד את הגרף
אם זה תוך יומי אז אפשר לתקן או למזער אבל לישון חשוף ממונף
השוק ניראה חזק מאוד נקווה ששינסקי יעשה לך קצת סדר חיובי בפוז
אפילו אם תרויח והלואי שכן לא מציע לישון חשוף על סמך מתנד
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
א. לא ישן בלילה אלא ביום (אבל זה רק בצחוק)פורסם במקור על ידי aavv
ב. כתיבה זו היא כמו לקנות שורט, האם היית ישן עם קניית שורט על ת''א 25?
אמנם השוק במגמת עליה.
למשל כאשר אתה קונה מניה ולמחרת היא יכולה לרדת במס' אחוזים או לעלות, הסיכון כאן דומה,
דהיינו להשקיע לפי כיוון שוק, או כמו שכתב אחד החברים, זו לא אסטר' אלא דומה לקניית מניות עם כיוון. רק שלא צריך להשקיע כל כך הרבה כסף בנכס הבסיס.
אני ישן עם זה מצוין, כמו עם המניות, גם אם אפסיד , ארוויח בע"ה בפעמים אחרות כאשר הסיכוי עומד , עד כמה שאני מבין לטובתי.
אגב לאחר הירידות שאני מקווה שיהיו אני מתכוון לעשות את אותו דבר מהצד השני, כי במקום לקנות מניות או קסם ממנוף על ת"א 25 אפשר להשתמש בחוזה סינטטי זה.(כאשר משאירים כסף בצד כנכס הבסיס, למשל באגרות חוב.
לדעתי מועד ביצוע האסט' מעט הקדים את זמנו.
כאשר המעוף יגרד את 1350 (אולי הבוקר) ניתן לבצע מס' חוזים סינטטיים. שם נראה לי הסיכוי הסביר להפוגה.
כמובן הימור נטו - כשל המהמר קובע שהעובדה שברולטה יצא 10 פעמים רצוף אדום זה לא אומר שיש סיכוי גבוה יותר שיצא ירוק בסיבוב הבא. ובהשאלה לענייננו - העובדה שהשוק טס עד 1350 זה לא אומר שלא יתן עוד 30 נק' למעלה.
איציק
הושג היעד 2500 ש"ח
ה-C1320נקנו 5 יחידות ב-2820 - רווח של 1700 ש"ח
ה-P1320 נמכרן 5 יחידות ב- 1440 - רווח של 1000 ש"ח
40 ש"ח הוצאות קניה מכירה
סה"כ רווח - 2660 ש"ח
יש סיכוי לא רע שירד עוד, אך כיוון שהגעתי ליעד הרווח לא רציתי עיניים גדולות.