x

עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 42

נושא: אסטרטגיה לשוק יורד

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

Re: אסטרטגיה לשוק יורד

מברוק DAVID

פעם הבאה אני מזמין אותךל להראות לנו את האסטרטגיה עם מחירים אמיתיים כמובן ב ZEROSUM.

הראל
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

ציטוט פורסם במקור על ידי david15
    הושג היעד 2500 ש"ח

ה-C1320נקנו 5 יחידות ב-2820 - רווח של 1700 ש"ח
    ה-P1320 נמכרן 5 יחידות ב- 1440 - רווח של 1000 ש"ח

40 ש"ח הוצאות קניה מכירה

סה"כ רווח - 2660 ש"ח

יש סיכוי לא רע שירד עוד, אך כיוון שהגעתי ליעד הרווח לא רציתי עיניים גדולות.
    הושג היעד 2500 ש"ח

ה-C1320נקנו 5 יחידות ב-2820 - רווח של 1700 ש"ח
    ה-P1320 נמכרן 5 יחידות ב- 1440 - רווח של 1000 ש"ח

40 ש"ח הוצאות קניה מכירה

סה"כ רווח - 2660 ש"ח

יש סיכוי לא רע שירד עוד, אך כיוון שהגעתי ליעד הרווח לא רציתי עיניים גדולות.
    הראל, כתבתי בזמן אמת כל מה שעשיתי גם כאשר פתחתי את השורט, וכן את המחירים שהיו באותו רגע. וכן את זה שאני כותב סטופ אוטומטי על יעד זה.
    המחירים שהאופציות הגיעו היו מכניסות לי יותר אך אי אפשר לתפוס את השפיץ, מה גם שהיה יעד.

אך אני בהחלט מקבל את הצורך בשקיפות יותר מלאה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

לא התכוונתי לבוא בטענות או משהו כזה!
    הדגש היה שנוכל לראות את האסטרטגיה ויזואלית, זה מפשט את התמונה לכל מי שעוקב.
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

דוד, יפה מאד.

הראל, אין כאן יותר מדי מה להראות זו אסטרטגיה פשוטה מאד שמשמעה הימור נטו על כיוון. דוד עשה את זה עם ריסק נוסף, בכך שנשאר עם האסטרטגיה הזו במשך הלילה, כאשר אין לו אפשרות לעשות Stop Loss.

אני יודע מראש שזה לא מתאים לי בכלל. בלילה הייתי רואה את העליות בארה"ב ומתעצבן. בבוקר, בשלב הטרום, כאשר המדד היה בפלוס 0.6%, הייתי מרגיש די גרוע. שכן המשמעות היא הפסד של 5000 ש"ח.

אז יפה דוד שעשית זאת, ועוד יותר יפה שידעת עם ההצלחה לצאת בזמן.
    ובכל זאת, זה משחק מסוכן.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    דוד, יפה מאד.

הראל, אין כאן יותר מדי מה להראות זו אסטרטגיה פשוטה מאד שמשמעה הימור נטו על כיוון. דוד עשה את זה עם ריסק נוסף, בכך שנשאר עם האסטרטגיה הזו במשך הלילה, כאשר אין לו אפשרות לעשות Stop Loss.

אני יודע מראש שזה לא מתאים לי בכלל. בלילה הייתי רואה את העליות בארה"ב ומתעצבן. בבוקר, בשלב הטרום, כאשר המדד היה בפלוס 0.6%, הייתי מרגיש די גרוע. שכן המשמעות היא הפסד של 5000 ש"ח.

אז יפה דוד שעשית זאת, ועוד יותר יפה שידעת עם ההצלחה לצאת בזמן.
    ובכל זאת, זה משחק מסוכן.
    תודה

לא מבין למה זה יותר מסוכן מלקנות מניה כלשהיא מהמעוף שלא לדבר על היתר?
    בכל קניית תעודת סל על המעוף יש סיכון דומה, רק שדרך הנגזרים, כפי שכתבת, העמלות הרבה יותר קטנות. וכן הסחירות ברמה של 5 יחידות היא הרבה יותר קלה ב-S.

גם אם היה לך תעודת סל על המעוף לא היית ישן בלילה?

....................

תודה

בכל קניית תעודת סל על המעוף יש סיכון דומה, רק שדרך הנגזרים, כפי שכתבת, העמלות הרבה יותר קטנות. וכן הסחירות ברמה של 5 יחידות היא הרבה יותר קלה ב-S.

אם הייתי משקיע 670,000 ש"ח בתעודת סל, זה יכול היה לפגוע לי באיכות השינה. במיוחד לאור סיום המסחר בארה"ב.
    הסיכון הוא במינוף. 5 אופציות זה נראה תמים מאד. אבל זה לא.
    תראה שבסך הכל היית מזליקו. המעוף עכשיו בירוק.

כל שאני מברך אותך על הרווח היפה. אבל צריך להזהיר את כל הקוראים שיש להם פחות ניסיון, שהדברים לא רק וורודים.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    ....................

תודה

אם הייתי משקיע 670,000 ש"ח בתעודת סל, זה יכול היה לפגוע לי באיכות השינה. במיוחד לאור סיום המסחר בארה"ב.
    הסיכון הוא במינוף. 5 אופציות זה נראה תמים מאד. אבל זה לא.
    תראה שבסך הכל היית מזליקו. המעוף עכשיו בירוק.

כל שאני מברך אותך על הרווח היפה. אבל צריך להזהיר את כל הקוראים שיש להם פחות ניסיון, שהדברים לא רק וורודים.
    א. יתכן שאפשר לקרוא לזה מזל, אך אפשר לראות בזה הימור עם הסתברות, הרי הסתמכתי על הבולינגר, ואם תעקוב לאחור עשיתי זאת כבר מס' פעמים כשדווחתי מראש.
    ב. לדעתי הבולינגר מאוד אמין. (הממוצעים הנעים , וה-FO לא מצביעים על ירידות, אך נראה אותם שוב מחר, לדעתי גם בהם יהיה שינוי)
    ג. בקשר להשקעה של 670000 ₪ בתעודת סל, אלה סכומים שמימלא אני משקיע בתיק המנייתי, וע"כ אני לא חושש מהסכום הזה, מה גם שחשבתי להכפילו.
    ד. חודש שעבר הייתי בלונג ממונף – קסם פי 3 עם לא מעט כסף, היו ירידות והרבה עליות, עתה לאחר שראיתי שאפשר את אותו דבר לעשות דרך האופציות, כלל לא בטוח שלא אעשה זאת באופן זה.
    ה. אני מאמין בשוק עולה, אך גם בתיקון שצריך להיעשות בימים הקרובים.
    ו. כאשר אכנס שוב ללונג ארוך טווח אעשה זאת בחלקו דרך האופציות.
    ז. ואחרון- אל תהיה בטוח שנגמור היום בירוק, צריך לחכות ל13:45 ואז יותר להבין את הכיוון.

בהצלחה לכולם

..........

א. יתכן שאפשר לקרוא לזה מזל, אך אפשר לראות בזה הימור עם הסתברות, הרי הסתמכתי על הבולינגר, ואם תעקוב לאחור עשיתי זאת כבר מס' פעמים כשדווחתי מראש.
    ב. לדעתי הבולינגר מאוד אמין. (הממוצעים הנעים , וה-FO לא מצביעים על ירידות, אך נראה אותם שוב מחר, לדעתי גם בהם יהיה שינוי)
    ג. בקשר להשקעה של 670000 ₪ בתעודת סל, אלה סכומים שמימלא אני משקיע בתיק המנייתי, וע"כ אני לא חושש מהסכום הזה, מה גם שחשבתי להכפילו.
    ד. חודש שעבר הייתי בלונג ממונף – קסם פי 3 עם לא מעט כסף, היו ירידות והרבה עליות, עתה לאחר שראיתי שאפשר את אותו דבר לעשות דרך האופציות, כלל לא בטוח שלא אעשה זאת באופן זה.
    ה. אני מאמין בשוק עולה, אך גם בתיקון שצריך להיעשות בימים הקרובים.
    ו. כאשר אכנס שוב ללונג ארוך טווח אעשה זאת בחלקו דרך האופציות.
    ז. ואחרון- אל תהיה בטוח שנגמור היום בירוק, צריך לחכות ל13:45 ואז יותר להבין את הכיוון.

בהצלחה לכולם
    -אם אלו הסכומים שאתה משקיע במניות באופן קבוע, אז לא נותר לי אלא לברך אותך פעם נוספת.
    -ללא ספק ביצוע חוזים סינטטים באמצעות אופציות עדיפה בהרבה מאד על כל דבר אחר. הן מבחינת עמלות והן מבחינת העובדה שאין את השחיקה שיש בממונפות (על בסיס אחוזים).
    -אני בכלל לא בטוח שנגמור בירוק. אין לי מושג איך נגמור. מה שברור שלא היו היום ירידות כמו שצריך. ידעת לצאת ברגע טוב, ועל זה כל הכבוד. אבל עצם העובדה שהיה לך רגע כזה בכלל לא ברורה מאליה. ולכן היה לך אלמנט של מזל, ולכן אני מזהיר את הקוראים (לא אותך). כי אדם שיש לו רק 50,000 ש"ח באופן רגיל, יכול למצוא עצמו מושקע לפי ערך של 500,000 ש"ח בלי בעיה. ומכאן ועד נזק שאינו כפי יכולתו, הדרך קצרה.

סליחה שאני מתפרץ לדלת פתוחה אבל לגבי עיניין המינוף. אני משתמש הרבה ב CFD כדי לקנות או לקצר מדדים.
    ב 40 פאונד אני יכול לפתוח פוזיציית שורט על הדאקס לדוגמא. כלומר ב 40 פאונד פתחתי פוזיצייה של 7000 פאונד. מינוף אדיר ללא ספק.
    אבל אם מראש הסטופ לוס שלי הוא הפסד מקסימילי של 40 פאונד איפה פה הבעיה?
    אותו דבר לגבי הפוזיצייה שdavid15 פתח. הוא ידע מראש כמה הוא מוכן להפסיד (כמובן שיש פאקטור שהשוק יכל לפתוח חזק למעלה אבל הוא לקח את זה בחשבון) כך שלמרות שהוא פתח פוזיצייה ממונפת מאד עדיין ההפסד מוגבל

ציטוט פורסם במקור על ידי formula
    סליחה שאני מתפרץ לדלת פתוחה אבל לגבי עיניין המינוף. אני משתמש הרבה ב CFD כדי לקנות או לקצר מדדים.
    ב 40 פאונד אני יכול לפתוח פוזיציית שורט על הדאקס לדוגמא. כלומר ב 40 פאונד פתחתי פוזיצייה של 7000 פאונד. מינוף אדיר ללא ספק.
    אבל אם מראש הסטופ לוס שלי הוא הפסד מקסימילי של 40 פאונד איפה פה הבעיה?
    אותו דבר לגבי הפוזיצייה שdavid15 פתח. הוא ידע מראש כמה הוא מוכן להפסיד (כמובן שיש פאקטור שהשוק יכל לפתוח חזק למעלה אבל הוא לקח את זה בחשבון) כך שלמרות שהוא פתח פוזיצייה ממונפת מאד עדיין ההפסד מוגבל
    קודם כל, אף אחד לא אמר שיש בעיה. מינוף זה מצויין אם יודעים מה עושים (ודוד נראה בהחלט כאחד שיודע מה שהוא עושה).

הדוגמא שלך מצויינת. אם יודעים מה עושים, אז מעולה.
    אבל אם מישהו שיש לו רק 1000 פאונד להשקעה, ישתמש בכל הכסף שלו ויפתח פוזיציה של 175000 פאונד, אז הוא ימחק.
    זה הכל.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות