x

עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 42

נושא: אסטרטגיה לשוק יורד

אסטרטגיה לשוק יורד

נראה שעל פי הבולינגר ידידי (שאני עובד אתו לא מעט), צריכות להגיע ירידות או דשדוש מחר ומחרתיים.

מכרתי 5 יחידות C1320 ב-3160 (איחרתי מעט)
    קניתי 5יחידות P1320 ב-1200 .

מצפה להרוויח 2500ש"ח. ולצאת.
    מניח שעיקר הרווח יגיע מהמכירות של ה-C1320

אין זה משנה את עמדתי שבאופן כללי אנו בשוק עולה

Re: אסטרטגיה לשוק יורד

או במילים אחרות, נכנסת לשורט בערך של 670,000 ש"ח על ת"א 25.
    ואתה מצפה לתיקון של 0.37% לפחות.

שיהיה בהצלחה!

נכון מאוד
    ורציתי להכפיל את הסכום ולא הצלחתי, ברח לי.
    כאשר המעוף היה 0.9% למעלה לא הייתי ליד מחשב, אחרת הייתי כבר ביעד.

אני כבר ברווח של למעלה מ-1000 ש"ח בסגירה היום.
    מקווה שמחר כבר אוכל לסגור.

זה נכון שהוא נכנס לפוזייצית שורט אבל עם שלוש נקודות עודפות. כלומר 1338 היא נקודת היחוס שלו

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

קצת הימורי... אבל הבולינגר בהחלט לצידך
    בהצלחה!

הראל
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

ציטוט פורסם במקור על ידי formula
    זה נכון שהוא נכנס לפוזייצית שורט אבל עם שלוש נקודות עודפות. כלומר 1338 היא נקודת היחוס שלו
    לא כל כך נכון. לא ממש משנה באיזו נקודה מוכרים את החוזה. ולכן כדאי למכור במקום עם הסחירות הכי גבוהה והפרשים הכי נמוכים בין קונה למוכר.

ציטוט פורסם במקור על ידי harel4u
    קצת הימורי... אבל הבולינגר בהחלט לצידך
    בהצלחה!

הראל
    כמו כל משקיע סטנדרטי (לא אופציונר) שקונה/מוכר מדד.
    רק שהמינוף מאפשר לעבוד עם משהו שקול לסכום גדול, שבמצב רגיל אין למשקיע רגיל.

דוד ערב טוב, יש לך תוכנית? או שאתה מסתמך רק על הבולינגר שכידוע לך יכול להתמתח.

מה תעשה עם שישנסקי חותך בחצי את עומס המס על הגז ואמריקה רצה ל- 1300.

במצב כזה ת"א 25 פותחת מחר בגאפ ל- 1350 ....

מקווה בשבילך שיפתח מחר בירידות.

בהצלחה.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    לא כל כך נכון. לא ממש משנה באיזו נקודה מוכרים את החוזה. ולכן כדאי למכור במקום עם הסחירות הכי גבוהה והפרשים הכי נמוכים בין קונה למוכר.
    לא בטוח למה אתה מתכוון. אני מתכוון לכך שהמדד כרגע עומד על 1335 והוא נכנס להפסד מ 1338 כלומר בשפת הרחוב יש לו שלוש נקודות פור...
    תוכל בבקשה להסביר למה אתה מתכוון?

יש לו 3 נקודות "פור" כי הגלום בעת הקנייה היה 338.. כלומר הוא כבר הרוויח ~1500 שח.

מעבר לכך, קצת קשה לקרוא לחוזים מכורים אסט'. זהו שורט לכל דבר, ללא התחכמויות..

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

(אה, ובולינגר הוא כלי סטטיסטי, שאומר שלאחר כך וכך עליות צפוי להגיע תיקון (ולהפך), אבל זו רק סטטיסטיקה, ואני לא מאמין שעבודה לפיו תניב רווח לאורך זמן)

לא בטוח למה אתה מתכוון. אני מתכוון לכך שהמדד כרגע עומד על 1335 והוא נכנס להפסד מ 1338 כלומר בשפת הרחוב יש לו שלוש נקודות פור...

כאשר אתה מוכר חוזה, אתה יכול למכור בכל מיני שערים. ניקח נניח שתי דוגמאות: 1320, 1340.
    במכירת חוזה 1320, אתה מקבל כסף. אבל את אותו הכסף צריך לשלם כאשר סוגרים. הרווח/הפסד נובע מתנועת המדד בלבד. אם לא זז אז אין רווח.

במכירת חוזה 1340, אתה משלם כסף. אבל את אותו הכסף אתה מקבל כאשר סוגרים. אז עוד פעם, הרווח/הפסד נובע מתנועת המדד בלבד. לא זז אז אין רווח.

אז שים לב שבחוזה סינטטי נטו, אין משמעות תיאורטית לשער של האופציות. יש משמעות טכנית בגלל ענייני סחירות. ולכן הכי כדאי זה חוזה על הסטרייק.

בעת הכניסה לחוזה, לא היה שום פור. אם יש כזה, הוא נולד מזה שהמדד ירד אחרי שהחוזה נמכר.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות