אדי אם תאשר לי אלמד אותם איך לשפץ את האסטרטגיה שלך.פורסם במקור על ידי Astrateg
אדי אם תאשר לי אלמד אותם איך לשפץ את האסטרטגיה שלך.פורסם במקור על ידי Astrateg
הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.
האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.
.
יש לך את כל האישורים שבעולם
הרי זו המטרה, שאנשים יחשבו לבד וילמדו.
את השוק מניעים הפחד והחמדנות !!!
שוב תודה על הקומפלימנט.
אנחנו שנינו מסכימים שהווגה לא עקרונית עד לרעתנו.
אנחנו שנינו מסכימים שזו אסטרטגיה מבוססת שחיקה.
הנקודה שאני מעלה (ואתה קצת בעקביות מתעלם ממנה), זה שבשבועות הרחוקים מהפקיעה, כל ענייני הגבעות שבאמצע הגרף חסרי משמעות.
זה שאתה לא הולך עם האסטרטגיה לפקיעה, מחדד עוד יותר את חוסר התוחלת בבניית הגבעות. שכן היעילות שלהם מגיעה רק סמוך לפקיעה.
לגבי חישוב של 100% רווח, לא ברור לי איך אתה מחשב. אני יכול להגיד לך איך אני מחשב רווח. אני לוקח את המינימום כסף שהייתי צריך להביא מהבית ולהשכיב, על מנת לבצע את האסטרטגיה הזו, ומחשב את הרווח מהסכום הזה אחרי תשלום עמלות. וזה החישוב ש(לדעתי) הוא היחיד שתופס. וההוכחה לכך היא שאם אין לך את הסכום הזה, אתה לא יכול לעשות את האסטרטגיה. כל חישוב אחר מהווה להטטנות מספרית.
בהתאם למה שכתבתי, שיפוץ שוקת סטנדרטית יתבצע עם שינוי הנחת הבסיס. הנחת הבסיס בשוקת הינה התחום שבו אני מעריך ינוע המדד. שוקת בנויה כך שאני שם את הרגליים על הגבולות של התחום. אם התחום הזה משתנה (כתוצאה מזה שהמדד ברח, או לחילופין, הוא נשאר במקום אבל החודש התקדם), אז השיפוץ הוא הזזה של הרגליים לגבולות החדשים של המדד. ענייני הכפלות, כן או לא זה ווריאציות.
שיפוץ האסטרטגיה שלך דורש חלוקתה לשני חלקים. את החלק של השוקת המכורה הייתי משפץ בהתאם לכלל שכתבתי.
לגבי החלק הקנוי האפשרויות נרחבות מאד, שכולן תלוי בהערכה לעתיד. החל מלסגור את החלק הזה, להישאר איתו, לסגור את החלק הלא רלוונטי בו, להזיז אותו. הכל בהתאם להערכות לעתיד.
לגבעות יש משמעות אחרת ולא בהכרח קרוב לפקיעה.
אני נהנה מהתטא כבר מהתחלה.
על מנת לקבל 620 שח, כמה שוקתות חשופות עליך לפתוח ומה הביטחונות?
אם אתה מדבר על מרווחים כתובים שבהם לווגא אין כל משמעות, כמה כאלה אתה צריך לעשות?
יש כאן המון חסרונות לאסט' לטעמי!
אפרט:
1) הסתמכות יתר על סטטיסטיקת הפעמון (מי שקרא את נסים טאלב הגאון). במקרה קיצון האסט' מגיעה בקלות לקצוות ושם זה קפיצת ראש לתהום. וזה אגב לא כ"כ קיצוני - כולה 70 נקודות לכיוון. במקרה של מפולת פתאומית יש כאן הפסד די דרקוני - יותר מדי כתיבות בצדדים כדי "להעלות את הספינה מעל המים"
2) אולי הייתי מפעיל את האסט' אבל רק בכיוון עליה, כי באמת המדד לא טס ככה סתם פתאום למעלה. בירידות לעולם לא הייתי חושף עצמי כך!
3) עליה בסטיה מכניסה את האסט' להפסד!! "הספינה שוקעת" מתחת לרמת אפס
4) תשואה נמוכה עקב ריבוי הכתיבות בצדדים וניפוח הבטחונות. 100% שבועי נשמע לי חרטא!!
לסיכום,
די דומה לשוקת מכורה בתוספת חסרונות רבים
אסטרטג:
מי שנלחם בזרם , סופו לטבוע?
אני מכיר את הצד השני של הפתגם:
רק דגים מתים שוחים עם הזרם.
אז מה דעתך? כל המוסיף גורע?
או כל המרבה הרי זה משובח?
סתם בצחוק, אני נהנה מהדיון.
המשיכו נא
אשמח לשמוע מהי. אני לא רואה כזו.פורסם במקור על ידי Astrateg
ברור. שהרי זו שוקת מכורה.פורסם במקור על ידי Astrateg
על פי המחירים שאני לוקח מהבלוג שלך, מיחידה אחת נשאר לי עודף.פורסם במקור על ידי Astrateg
P1240 נותן 500 ש"ח
C1380 נותן 210 ש"ח
ביטחונות זהים לשלך (שכן גם אתה נמצא בחשיפה אחת לכל צד).
לא הבנתי את השאלה. אבל כבר הייתה לנו הסכמה לגבי הווגא. הלא כן?פורסם במקור על ידי Astrateg
אשמח לקבל הבהרה לגבי שיטת חישוב הרווח שלך. איך שאני לא הופך את הדברים, אני לא רואה רווח של 100%. כפי שאני רואה, אתה זקוק לביטחונות של כ 11,000 ש"ח על פי המדד היום. מה שנותן רווח של 5.5% (לא שזה רע).
הערת אגב:
בתחילת דרכי באופציות, "המצאתי" בדיוק אסטרטגיה כזו, ואף מימשתי אותה. ומה רבה הייתה פליאתי, שכאשר המדד נע מהמרכז, האסטרטגיה נכנסה להפסד במקום להרוויח כפי שנדמה היה שצריך להיות על פי גרף הפקיעה.
הפוזיציה בבלוג שלי מורכבת משתי יחידות.
קיבלתי עליהן 1110.
בסגירה קיבלתי עוד כסף, כך הגעתי לרווח של 620 ש"ח ליחידה.
אני לא מחשב את הביטחונות בחישובי רווח.
במקרה של עלייה חדה השיפוץ מביא אותי למצב הבא:(זוהי פוזיציה מחודש שעברששם הלכנו למעלה וחזק)
[attachment=0:9p6d0szy]1.jpg[/attachment:9p6d0szy]
אני לא מבין את ההיגיון בחישוב רווח ביחס לתקבול..פורסם במקור על ידי Astrateg
נניח קיבלת תקבול 620, אתה רוצה "100%", כלומר 620 שקל רווח.
קח עצה - קנה ב600 שקל אופציות כלשהן (לא חשוב אילו, קח לך כמה 1470). סה"כ תקבול שקיבלת עכשיו יהיה 20 שקל.
אם האסט' שלך יכולה להרוויח 620 שקל (ונניח כי הקניות החדשות פקעו מחוץ לכסף), עשית "3000% רווח"...
כאמור, חסר היגיון.
5.5% זה יפה ומכובד, ויש לקרוא לילד בשמו.
קשה לראות בתשובה שלך, תשובה מספקת.
-שיטת חישוב הרווח, מוזרה עד לא ברורה בלשון המעטה.
-אתה לא מסביר מה התועלת בגבעות, כאשר נמצאים רחוק מהפקיעה.
-מהשירטוט שהבאת, ניתן רק לנחש שמתישהו סגרת למעלה את הרגל המפסידה. לא ברור מי, מה, מתי ולמה.