x

עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 49

נושא: פוזיציות לינואר

פוזיציות לינואר

פוזיציה 1
    [attachment=2:105i3nw0]pos1.jpg[/attachment:105i3nw0]

פוזיציה 2
    [attachment=1:105i3nw0]pos2_1.jpg[/attachment:105i3nw0]

שיפוץ פוזיציה 2 עם ירידת השוק
    [attachment=0:105i3nw0]pos2_2.jpg[/attachment:105i3nw0]
    את השוק מניעים הפחד והחמדנות !!!

Re: פוזיציות לינואר

נראה מענין ומתאים לגבולות הגיוניים.

האם אפשר גם לאדם פשוט כמוני לרשום את הקניות והכתיבות?

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

ציטוט פורסם במקור על ידי david15
    נראה מענין ומתאים לגבולות הגיוניים.

האם אפשר גם לאדם פשוט כמוני לרשום את הקניות והכתיבות?
    כנס לזירוסם, ותריץ סימולציות. אני בטוח שתצליח בסוף...
    זה כלי חינמי מאוד נוח
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

גרפים גרפים הכל טוב ויפה

לא שכחת משהו?

מה עם החצי השני?

הרכב הפוזיציות?

יתקבלו בשימחה

אדי
    בדקתי את הרכב האיסטרטגיה
    הרצתי אותה בסמולציה
    ואכן הגרף המיתקבל הוא אמיתי
    הטווח הוא גם כן אמיתי
    כל הכבוד על העתוי בבנית האיסטרטגיה
    נכון להיום לא ניתן לבנות אותה עם התקבול שהתקבל
    ביום בנית האיסטרטגיה

יפה מאד

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?Blogid=111604

פוזיציה 1 נסגרה ברווח

מלא של 620 ש"ח ליחידה.

מעבר לאוכף קלנדרי.

מכיוון שאדי לא מסביר מה הוא עושה, והאסטרטגיה (1) מעוררת התעניינות, אני מתנדב לנתח אותה כאן, לטובת הציבור:

בסיס האסטרטגיה היא שוקת בינונית עד רחבה מכורה, בטווח של 1260-1400 (3 יחידות). זהו מקור הכסף העיקרי. יש הגנה חלקית ב 1410 וב 1250 (2 יחידות).
    על הבסיס הזה, יושבת אסטרטגיה המבוססת קניה של שוקת צרה 1310-1350. על מנת להוריד עלויות, השוקת הצרה מוגבלת על ידי מכירות של P1300 ו C1360.
    על מנת לנצל ביטחונות יותר טוב, יש מכירה נוספת של P1290 ו C1370, שמוגנים בקניה של P1280 ו C1380.

מה מקבלים כאן? בשבועות 3 ו 4 לפקיעה, אין הבדל גדול בין האסטרטגיה הזו לבין סתם שוקת מכורה. הניהול צריך להיות כמו של שוקת מכורה, כאשר התקווה היא שהשוק יתקע במרכז.
    שבוע 2 לפקיעה, בעיקר לקראת סופו, האסטרטגיה מתחילה להעניק הגנה עודפת על שוקת רחבה בכך שיש רגישות קטנה יותר לתנועות מדד הסוטות מהמרכז. זה יכול להעניק ביטחון עדיף על פני סתם שוקת. האסטרטגיה מתרחקת מהתנהגות של קשת, ומתקרבת יותר לטרפז.

בשבוע הפקיעה, הגבעות (או שני השפיצים) מתחילות להיות יותר ויותר משמעותיות, כאשר יום עד יומיים לפקיעה, יכולה סטיית המדד מהמרכז אפילו להניב רווח. ויש בכך תשובה לפחד מפני תזוזות מדד פראיות בשבוע פקיעה, (כפי שהיה בעבר).

כמובן שהטופוגרפיה המיוחדת לא באה בחינם. היא באה על חשבון הקטנת הרווח יחסית לשוקת מכורה קלאסית. שכן יש צורך לממן את חלק האסטרטגיה המבוסס קניה.
    ביצוע האסטרטגיה צריך להיות מוקדם בחודש, שאם לא כן, המימון באמצעות השוקת המכורה לא יספיק.

דמי כיס כל הכבוד על הרמת הכפפה

עתה לאחר הניתוח תיבדוק בבקשה את יחס היווניות ברגע פתיחת הפוזיציה.
    (ראיתי שקאריה שם לינק לבלוג שלי , שם גם תמצא את היווניות).
    לאחר ניתוח היווניות תבין למה האסטרטגיה יותר טובה מכתיבת שוקתות ולמה היא לא רגישה לתנועה של עד 40 נקודות +-.
    מהידע איך משפיעה ווגה ואיך משפיעה תטא לאורך חיי האופציה תוכל להבין למה התנודתיות של נכס הבסיס פחות משמעותית
    עבור אסטרטגיה זו.
    וזה כל היופי בה, שהכסף עובד עבורך ולא אתה עבורו.
    לאחר כל זה , תבדוק מה קורה אם השוק נניח עושה תנועה תוך יומיים-שלושה של 30-40 נקודות , איך אתה משפץ אז.
    זה כל העיניין של הפוזיציה.

ושוב כל הכבוד על היוזמה.
    חבל שלא כולם כאן רוצים ללמוד ,להשתפר ולהיתמקצע בתחום.

תודה על הברכות

קודם כל, הדלתא יכולה לבלבל. זאת מהסיבה שלפי הגדרה, לכל האסטרטגיות הסימטריות יש דלתא 0 כאשר המדד על ציר הסימטריה. זה לא אומר שום דבר על התנהגות הדלתא כאשר מתרחקים מהציר. הגאמא, שלא נהוג לדבר עליה הרבה, היא משמעותית בכל זאת, ולא סתם היא קיימת.

לגבי ה 30-40 נקודות לכאן או לכאן, שוב אני אומר, ההבדל בין האסטרטגיה שאתה מציע, לשוקת מכורה סטנדרטית כאשר נמצאים רחוק מהפקיעה אינו משמעותי. גם שוקת רחבה אינה רגישה כאשר נעים מסביב למרכז. האסטרטגיה שלך עדיפה, כאשר מתחילים להתקרב לפקיעה, והקשת מתחילה להפוך לטרפז.

לגבי ווגא, אי אפשר לסמוך עליה שתעשה את העבודה עבורנו, או תגן עלינו. אמנם, מקובל לחשוב שירידות מעלות את סטיית התקן. אבל אי אפשר לבנות על זה. כאשר המדד יורד באופן מתון, חצי אחוז פה, שליש אחוז שם, הווגא יכולה להשאר במקום. הדבר עוד יותר בולט בעליות.

ולכן, הסיכום נשאר כשהיה. ה"טוויסט" של שתי הגבעות מתחיל להשפיע ממש קרוב לפקיעה. אני לא אומר שזה לא טוב. זה אפילו נחמד מאד. אבל הקוראים צריכים לקחת בחשבון שני דברים חשובים:

1) ה"גבעות" לא מגנות עליהם עד שמתקרבים לפקיעה (אחרת היה לנו את המקביל הכלכלי ל"פרפקטו מובילה". ואין כאלו דברים).
    2) להגנה שנותנות ה"גבעות" סמוך לפקיעה יש מחיר, שהוא השקעת חלק מההכנסות מהשוקת הרחבה, בהגנה.

ולגבי השיפוצים - צריך לקחת בחשבון שכל שיפוץ בא כתוצאה משינוי בהנחת הבסיס. לעולם לא יתבצע שיפוץ אם הנחת הבסיס של האסטרטגיה לא השתנתה. ומכאן נובע ששיפוץ יכול להיות בומרנג, אם הנחת הבסיס המקורית היא הנכונה (למשל, המדד עלה 30 נקודות וירד אותן בחזרה). אין שיפוץ שרק מועיל, ושיפוץ אינו מקל קסמים.

ועוד הערת אגב:
    עצם זה שהאסטרטגיה שלך סימטרית, כבר אומר שאתה לא לוקח הכל בחשבון, וזאת משתי סיבות:
    1) פוטים אינם מתנהגים כמו קולים
    2) סטיית התקן (בדרך כלל) אינה מתנהגת באותה צורה בעליות או בירידות.

בשקתות הרחבות הסטנדרטיות שרבים מאיתנו מריצים כבר זמן רב, אנחנו בהחלט לוקחים את הנקודה הזו בחשבון, בעובדה שהמרחקים למטה תמיד גדולים יותר מהמרחקים למעלה.

יפה דמי כיס.
    כל הכבוד לגבי הגמא(לא כולם מבינים את זה ומייחסים חשיבות רבה יותר לדלתא).

דלתא = 1.03
    גמא = 1.2-
    כמה בדיוק תעלה הדלתא עבור תנועה של 30-40 נקודות תוך יומיים שלושה(זה מקרה חריג מבחינת הסתברות),
    בחישוב גס ל 30-50 ,עכשיו תראה מה שאר היווניות .
    הווגה? היא נגדינו(פרט לכך היא לא מעניינת, אני חוזר שוב ,תבדוק איך היא מתנהגת לאורך זמן חיי האופציה).
    מה שעובד זו התטא.
    ואני לא הולך עם הפוזיציה לפקיעה, היא נסגרה היום לאחר כשבוע , וברווח של 100% (אני מחשב לפי התקבול בלבד).

בקשר לשיפוץ, איךך אתה משפץ שוקת? איך היית משפץ את הפוזיציה שלי לאחר עלייה\ירידה של 30-40 נקודות?

תודה לך על הדיון.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות