x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: אפקט מלחמה + אסטרטגיות בוול סטריט

אפקט מלחמה + אסטרטגיות בוול סטריט

שלום שחקן,
    שתי שאלות ברשותך -
    א. אפקט מלחמה - בהנחה של תרחיש מתקפת פתע / מלחמה ובה הבורסה יורדת בחדות נניח 15% רציתי להבין איך זה עובד מבחינת השחקנים ואסביר את שאלתי :
    נניח היום הפוזיציות הפתוחות של השחקנים דורשים 1.5- 2 מיליארד ש"ח בטחונות,
    בירידה של כ - 15% בגאפ + עליה חדה בסטיה גובה הבטחונות הנדרש יכפיל / ישלש את עצמו וגובה ההפסד יהיה נניח 1 מילארד ש"ח, איך שחקנים אמורים להתמודד עם אפקט כזה ? מה תהיה ההשפעה על השווקים ועל האופציות ?
    אני מבין שהשאלה די מפחידה, אבל בטוח ששחקנים לוקחים תרחיש קיצון כזה בחשבון, אודה לך אם תרחיב ותסבר את האוזן לגבי דרכי ההתמודדות שלכם במקרה כזה...
    ובנימה אופטימית אעבור לשאלה הבאה

ב. אסטרטגיות וול סטריט - האם לאחר הקורס הקרוב של מסחר בוול סטריט אתה שוקל להוסיף לאתר אסטרטגיות בוול סטריט ? אני כמובן אשמח מאד אם תשקול זאת בחיוב וחושב שישנם חברים נוספים שישמחו גם כן...

תודה מראש
    ושבת שלום
    *** יום שעובר - לא חוזר ***

א. שאלה מצוינת עם תשובה לא הכי נעימה. בתרחיש שציינת, שהוא בהחלט אפשרי, השחקנים נמחקים ומותירים
    מאחריהם בור של מיליארדים. הטעות בכתוב הוא שלא השחקנים הם המשלמים אלא הבנקים הם הסופגים. כיוון
    שתרחיש שכזה צפוי לזעזע את המערכת הבנקאית, סביר מאוד להניח שפשוט לא תהיה בורסה עד שהעניינים ירגעו.
    השחקנים אינם חוששים אך ורק מסיבה זו, שאנחנו לא מעניינים את פישר והממשלה אבל הבנקים הם העיקר ופגיעה
    בנו משמעה פגיעה פי עשרות מונים בהם.

ב. נשקול זאת בהתאם להיענות שתהיה.

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה

ב. נשקול זאת בהתאם להיענות שתהיה.
    אני בעד!

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות