לשחקן שלום
אני אמנם יצאתי מאג"ח אפריקה עם רווח לא קטן והיתלבטתי עם להיכנס שנית לאחר שהיא תיחתך. מהסקירה שלך נראה שלא.
בכל אופן אם אתה יכול להתיחס בסקירתך הבאה למניות בנקים באמריקה ולסחורות לדעתי זה הכיוון רציתי לקרוא את התרשמותך.
תודה
לשחקן שלום
אני אמנם יצאתי מאג"ח אפריקה עם רווח לא קטן והיתלבטתי עם להיכנס שנית לאחר שהיא תיחתך. מהסקירה שלך נראה שלא.
בכל אופן אם אתה יכול להתיחס בסקירתך הבאה למניות בנקים באמריקה ולסחורות לדעתי זה הכיוון רציתי לקרוא את התרשמותך.
תודה
איך עושים שורט על אפריקה?
יום המסחר האחרון לספטמבר יהיה יום ד' 23/9
יום קביעת המדד לפקיעה יום ה' 24/9
התחשבנות כספית - 29/9 בגלל יום כיפור
מצ"ב קישור לתאריכי פקיעה בהמשך
http://maya.tase.co.il/bursa/report.asp ... _cd=468286
בהצלחה לכולם
לשחקן שלום,
טאואר עלתה היום בנאסדק מעל 4% ונפתח פער ארביטראג' חיובי של מעל 10%, האם זה משנה משהו בדעתך? תודה.
הייתי מעוניין לשמוע דעה - מה יקרה למניה -ליום אחרי ההודעה של אפריקה על הגעה להסדר עם האגחים -אפשרות 1-הסדר שכולל דילול בעלי המניות.
אפשרות 2 -הסדר ללא דילול בעלי המניות.
אני מושקע במניות (מופסד-קניתי שער 82 )- וחושב שיש סיכוי רב להגעה להסדר.
המגמה היתה השקעה לטווח של עד אמצע /סוף 2010
כשיש לאפריקה 3 פרויקטים רציניים בקנה .
למי שיש תחרישים אפשריים שיגיב!!
חדשה מאתמול .
לשחקן מעוף דבריך מרתקים ואתה מדהים בחיזוי, וטהור
אתה תותח פיננסי ,כל הפרשנים שקראתי ושמעתי , צריכים ללמוד ממך ,
שתהה לנו שנה מוארת וירוקה
ממני בנאמנות לאתר
מישהו יודע מה זה "קולים"?
שחקן רשם בסקירה שפורסמו הרבה יותר קולים
מה זה אומר?
תודה, שחקן על הסקירה המושקעת, למדתי כמה דברים חדשים
לאבי, קולים קונים כשאתה מניח שהשוק יעלה, הכוונה היא כמובן למדד המעוף=ת"א 25. בהחזיקך קול אתה מרוויח כשהשוק עולה ומפסיד כשהוא יורד. פוטים זה הפוך.
כעת ברשותך , לדעתי, לפי שאלתך, אל תיגע בזה. אתה יכול להפסיד בתחום זה את כל השקעתך.
לרם, תודה על ההסבר. ותודה על דאגתך, הבנתי גם שקולים ופוטים קשורים לאופציות ואני לא מתכוון להתעסק עם אופציות, לפחות לא בזמן הקרוב.