תודה על העצה!
רק שאלה,
במידה ואנגליה תישאר בתוך גוש האירו, הרי זה יהיה חיובי לגבי הפאונד?
תודה!
תודה על העצה!
רק שאלה,
במידה ואנגליה תישאר בתוך גוש האירו, הרי זה יהיה חיובי לגבי הפאונד?
תודה!
כול ניסיון להבין את תוצאות השוק עקב כול החלטה שהיא בינינו, לא תהיה שווה לתוצאה באיך היא תיראה בעינייהם.
איני יודע להיות החלטי לשום צד.
בהצלחה
לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
שלום ושבוע טוב לוי,
חשוב לי לדעת מה דעתך על צמדי המטבעות העיקריים, עכשיו לאחר המהלך הגדול.
מתי יתחיל תיקון ומהיכן?
תודה רבה!
הי עובדיה
אשמח לניתוח לישט -שקל לאור היציאה של בריטניה
תודה
היי,
לצערי אין לי גרף מקצועי על הצמד לישט - שקל, ולכן לא אוכל לנתח.
תודה ובהצלחה
לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
עובדיה בקר טוב,
אפשר ניתוח לדולר/שקל ?
תודה מראש
*** יום שעובר - לא חוזר ***
מישהו הבין מה קרה היום בדולר? למה עלה?
ספקולציה הנובעת מצפי לעליית ריבית בארה"ב. באותה מידה יכול לחזור ל-75 או להמשיך ל - 4 עגול. שוק מאוד ספקולנטי
נערך לאחרונה על ידי menashebi, 02.12.2016 בשעה 12:43 סיבה: איזון
דולר לפני הבחירות - מה הכיוון?
לדעתי הדולר הולך לתיקון מטה אם לא יהיו הפתעות, ובכל מקרה ההתנגדות היא כרגע ב3.9 בינתיים לא נפרצה ב 10 חודשים אחרונים