x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: תוכנת הפרו

תוכנת הפרו

שלום,
    מדי פעם אדמין רושם בצ'ט על סקירת הבוקר שלך בפרו כשיווק התוכנה. בשיחות שלי עם החברים בצ'ט מתברר שיש כאלה שמעוניינים להצטרף אך הם רוצים קודם להתנסות ולראות איזה ערך מוסף זה מביא להם אם בכלל (ביניהם גם אני). רציתי להציע לך לבדוק את האפשרות לתת מדי שבוע ל 5 חברים שונים את התוכנה לניסיון לשבוע (הבנתי שהתוכנה משתמשת במשאבים והרבה חברים גורמים עומס). הדרך הזאת לפי דעתי הדרך הכי טובה לשווק את הפרו וכך גם החברים יבינו על מה מדובר ולא "יקנו חתול בשק".
    תודה.

אילו הפרו היה מוצר חדש זה היה רעיון טוב
    אבל הפרו רץ כבר המון זמן ובהצלחה רבה
    עם מגוון טריידים מצוינים לטווחים שונים
    פשוט הצטרף להצלחה ותרוויח.

שלום אלי.
    לא חושב שאדמין כותב זאת בצ'אט כשיווק כי אנו מקפידים על נטרליות והמנעות מפרסום
    בפורומים, בלוגים וצאט ובדיוק כפי שאנו מבקשים זאת מחברי האתר כך אנו נוהגים בעצמנו.
    הנרשם, וציינתי כבר בעבר שנקודות יכולים לציין גם חברים אחרים, הוא לסייע במסחר או לתת
    מעט כיוון איך אנו רואים את היום.
    ביחס לחיבור משתמשים לנסיון - יש מבחינתנו עלויות לא מבוטלות למערכת ולכן זוהי אינה אופציה
    בטח שהתמיכה המקצועית עובדת סביב השעון ומשתמש יכול להעלות 10 אסטרטגיות שונות
    להן הסימולטור מבצע אוטומטית חישוב כל שניה = זה לא הוגן ולא נכון כלפי משתמשים בתשלום,
    וצר לי אך זהו המצב.

חבל... מכיוון שאני מעוניין אך רוצה לדעת מה הערך המוסף שזה יקנה לי. רציתי להתנסות כמה ימים כדי להעריך בעצמי האם הפרו נותן לי אקסטרה על תוכנת טריידור (ואני מדגיש לי ספציפית מכיוון שכל אחד סוחר שונה)

שלום שוב.
    אין כל קשר בין PRO לטריידור. טריידור הוא סימולטור PRO (בהקשר האופציות) זו מערכת נושמת שמציעה
    לך תיקונים אוטומטיים, שינויים אפשרויות ביצוע כולל זמנים ומדדים וכיוצא באלה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות