תודה לסקירה המקצועית והמעניינת
בבקשה התיחסותך מעט יותר לצפי של אגח מדינה ל2015 תוך פרוט לשקלי וצמוד
מהי ההשקעה הסולידית שצפויה להוביל לשנת 2015
תודה לסקירה המקצועית והמעניינת
בבקשה התיחסותך מעט יותר לצפי של אגח מדינה ל2015 תוך פרוט לשקלי וצמוד
מהי ההשקעה הסולידית שצפויה להוביל לשנת 2015
כיף לקרוא
תודה רבה
מעניין מאוד.
האם תצא סקירה של ביצועי האסטרטגיות השנתית?
THE HOUSE NEVER LOOSE
תודה רבה, מאוד מקיף ומעניין
תודה למפרגנים.
למעוניינים להיחשף למצרים, תעודת הסל EGPT היא הדרך הנוחה ביותר (נסחרת בוול סטריט).
דרום אפריקה – הגיע הזמן לממש. באופן כללי ברגע שאתה מגיע לרווח אסטרונומי של 30% מוטב כבר לשים סטופ 5% מתחת, ובמידה והמדד מוסיף לעלות לניידו במקביל.
צבי – אני לא רואה כרגע עניין לא בשקלי ולא בצמוד. השקלי נתן את שלו ב 2014 ואילו הצמוד יספוג מההאטה הצפויה. להערכתי השקעה סולידית היא שורט תלבונד כשבאפיקים הקלאסיים הצמודים אין כבר מרווח שמצדיק כניסה.
אמיתי – לאחר שתיסגרנה אסטרטגיות פתוחות נתפנה גם לזאת.
שימו לב כי רבים שולחים לי שאלות על התאמת תיקם בפרטי לשנה החדשה תוך ציון שמות המניות. אני משתדל לענות על פי סדר השאלות אך מוטב פשוט לצרפם לתיק האישי שלכם באתר, כך הרבה יותר קל לקבל מלוא התמונה – זה בזמן אמת וזה חינם ומקצר הליכים.
בנוסף, אם השאלה אינה אישית או ניתן להימנע מפירוט סכומים וכדומה מוטב כך ובאופן כללי הדרך האופטימאלית היא להעלותה בפורום השאלות בשל ריבוי מניות חוזרות בחלק גדול מהמקרים וכך גם לחסוך המתנה למענה.
ועוד שאלה חשובה
האם לדעתך ימחקו סוף סוף הקולים הכתובים ב 1460
ונצא מעבדות לחרות
שחקן שלום
אני מבין שאתה מקבל שאלות נוספות בפרטי
יש נושאים שאולי עדיף להפנות לאתר
כך הרווח כפול
את התשובה השואל יקבל
אבל אחרים יוכלו לקרוא כל עוד זה לא אישי
זאות המטרה של הפורום
תודה
אייל
נערך לאחרונה על ידי etomer, 08.01.2015 בשעה 08:59
שחקן תודה על הסיכום המאוד מעניין.
היש אפשרות שטורקיה יוצאת מחוזקת ומחוזרת בעולם הערבי (השער לסוריה ולחליפות) בקשריה עם אירן התומכת בעזה, בקשריה עם ארה"ב, עם רוסיה המשברית ובגוש היורו המצוקתי, ולמעשה הופכת להיות הכח הכלכלי העולה באיזור?