x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: היי לירן

היי לירן

הפנה אותי ה ADMIN אליך בנושא ואשמח אם תוכל לייעץ לי .
    אני מעוניין לקחת הלוואת בלון מהבנק למשך שנתיים , רציתי לדעת מהי הריבית (פריים + כמה?) שהבנק אמור להציע לי שזה יהיה הוגן כלפי . והאם זה משנה מבחינת הריביות , האם ההלוואה ניתנת כנגד שעבוד דירה או ניתנת כנגד שעבוד כסף שלי בבנק .

Re: היי לירן

גלעד שלום ,

הלוואות בלון ניתנות בדר"כ עקב סיטואציה בה אדם צריך מימון עכשיו אך הוא עתיד לקבל סכום כסף תוך תקופה קצרה יחסית.
    מקרים אלו נפוצים מאד כאשר אנו עתידים לפתוח קופת גמל , כאשר אנו עתידים לקבל ירושה, כאשר אנו אמורים לקבל כסף ע"פ חוזה ממכירת נכס וכד'.

אז הלוואת בלון בה, אנו משלמים רק את הריבית לאורך הדרך ובסופה את סך הקרן מתאימה לנו.

איני בקיא בשיעור הריביות בבנקים , הדבר יכול להשתנות מלקוח ללקוח ובין הבנקים ולכן המלצתי הינה לערוך סקר שוק בנושא.
    לרוב יתבקשו בטחונות ע"י הבנק המלווה , כמובן שבטחונות כפיקדונות בלתי פדויים הינם העדיפים ביותר מבחינת הבנק כמו כן גם קופת גמל שעתידה להיפתח, אך גם שיעבוד על נכסים אחרים הינה אופציה לבטחונות בבחינת הבנק שכאמור "בעל המאה הוא בעל הדעה".

בהצלחה

בכבוד רב,

לירן מורנו, עו"ד
    המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.

Re: היי לירן

ציטוט פורסם במקור על ידי giladll
    הפנה אותי ה ADMIN אליך בנושא ואשמח אם תוכל לייעץ לי .
    אני מעוניין לקחת הלוואת בלון מהבנק למשך שנתיים , רציתי לדעת מהי הריבית (פריים + כמה?) שהבנק אמור להציע לי שזה יהיה הוגן כלפי . והאם זה משנה מבחינת הריביות , האם ההלוואה ניתנת כנגד שעבוד דירה או ניתנת כנגד שעבוד כסף שלי בבנק .
    גלעד היי,

הלוואת בלון כפי שאתה יודע הינה הלוואה שבה אתה משלם קודם כל את הריבית, למשך כל חיי ההלוואה (סטייל ריבית פשוטה), הדבר מוריד את ההחזר החודשי.
    לגבי ההלוואה עצמה - אתה לוקח אותה למטרת רכישת דירה?
    במידה ולא, האם יש לך מישכון על הדירה, אם כן יהיה לך קשה לשכנע את הבנק למשכון נוסף על הדירה.
    כמובן שיש כאן גם נושא של % מימון, אם הבנק יראה שזה לא כדאי והכסף שלו לא מובטח...אין מצב שיאשרו.
    מניסיון אישי, לקחתי סכום כסף במשכנתא בהלוואת בלון והריבית הייתה פריים - 0.75% - בנק טפחות.
    צריך להתמקח...

בהצלחה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות