x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 15

נושא: עזרו לאמא לשעבר להיות אמא בעתיד - מצווה גדולה

עזרו לאמא לשעבר להיות אמא בעתיד - מצווה גדולה

עזרו לאמא לשעבר להיות אמא בעתיד - מצווה גדולה

ברצוני לבקש מחברי האתר הנכבדים, להקצות כמה רגעים מזמנכם, לקרוא את בקשתם קורעת הלב של סיגלית פראוד, ועידו-בעלה. סיגלית הייתה אמא בעבר, לזוג תאומים שנפטרו בגיל שלושה חודשים. חלומה מאז האסון היה להפוך לאם שוב , אך סרטן שהתפשט ברחמה, מנע זאת לעולמים.
    הדרך היחידה לחבוק ילד משלה, הוא הפריית הביציות ששמרה, ושתילתן ברחם פונדקאית.
    זה יקרה, אם ירצה השם, ואם אתם תתרמו, בעזרת פונדקאית מאוקראינה.
    אני רושמת את הקישור לאתר דרכו תורמים. הוא מאוד ידוע.

https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=20444

יש כללים ברורים וחדים של האתר בנושא ההתרמות. יש מגבלת זמן וסכום. אם לא יושג הסכום- בתוך 44 ימים, כול התרומות שנמצאות בהמתנה דרך כרטיס האשראי, לא תגבנה. הם זקוקים ל סכום של מאתיים אלף שח, למימוש חלומם. - 200,000 שח.

אנא- קראו, פתחו את ליבכם ותרמו להם.
    אני מכירה את עידו וסיגלית שנים רבות. בגלל הקשר האישי הזה, אני רוצה לעזור להם. אני מבקשת את השתתפותכם במצווה.

אני אמרתי את אשר על ליבי.

עכשיו תורכם לעזור. תודה מקרב לב.

אילנה.

גבירותיי ורבותיי, למי שקרא וכבר תרם- תודה רבה. תזכו למצוות.
    למען מי שעדיין מתלבט, תרשו לי לומר כי אפשר לתרום 20, 50, 100, 150, 250, 350, 600, 1000, 2000, 10,000 שח, וכול סכום באמצע. כשנכנסים לקישור וגוללים מעט למטה , בצד שמאל, יש טבלאות מוכנות של הסכום אותו רוצים לתרום. נכנסים למלבן המתאים, מקליקים וההוראות נפרשות בפני התורמ/ת. זה כול כך פשוט. זה כול כך חשוב. זאת עזרה אנושית ברמה העליונה. אני פונה במיוחד להורים שכאן, אך גם לאלו שטרם חוו את ההורות. אנא תנו מתנה ענקית לסיגלית ולעידו, עוד השבוע. תפתיעו אותם .תעזרו להם לחבוק ילד שלהם בקרוב . האל יברך אתכם וגם אני.

נותרו 39 ימים לפתוח את הלב ולתרום.
    אם לא - לא תושג המטרה -והכסף שנתרם כבר - ירד לטמיון.
    תתרמו בבקשה ותגייסו גם חברים,
    ותרוויחו מצווה ענקית , לכול החיים. !
    מהרו ותתרמו. תודה באהבה. אילנה.

אני מבקשת ממי שלא שמע על המקרה, בקשתה של אשה שתאומים שילדה מתו, סרטן ברחם חצי שנה אחרי האסון, גרם לכך שהיא לא יכולה להרות. היא שמרה את הביציות, ובאמצעות פונדקאית מבקשת להיות אמא שוב. אנא עזרו לה ותרמו. זה הקישור לאתר שבאמצעותו תורמים. https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=20444 . נותרו 34 ימים. אם היא לא תגייס את כול הסכום, אף כרטיס אשראי לא יחוייב, והיא לא תוכל להגשים את חלומה לחבוק ילד שלה, תינוק שלה, עצמה ובשרה. תפיצו בפייסבוק ודרך כול מקום, שאנשים יתרמו לה. ה ז מ ן ה ו ל ך ו מ ת ק צ ר . חובה להגשים לה ולבעלה את החלום. אני מכירה אותם אישית, ויודעת כמה הם זקוקים לילד הזה. תתרמו בבקשה.

אם אין טלפון של המבקש לא לשלוח אגורה
    תבדקו בלא רלוונטי וזו ההוראה

סיגלית הופיע בתוכנית הכול כלול ביום שני השבוע. ביום שני הקרוב, תופיע אצל אורלי וגיא. אל תקשיבו לאופה חסר-לב, שאינו מכיר את המקרה, ומסית ומדיח נגד תרומה אמיתית לאשה שהיתה אמא לתאומים שמתו בנים תאומים שילדה וכול בקשתה היא להפוך לאמא באמצעות פונדקאית.
    מנחם המנוול שונא אותי באופן אישי, ולכן כתב מה שכתב. רק רוע לב מניע אותו. אל תתיחסו אליו. בבקשה חישבו רק על סיגלית ועידו , עזרו להם להגשים את חלומם.

אילנה תקשיבי ותקשיבי טוב אני מעולם לא שנאתי אותך ואני לא שונא איש .וזה שאת מקללת אותי פה באתר בשביל איזה כתבה שקראת מוכיח לכולם מי שונא את מי. אני סה"כ כתבתי מה שאתר רלוונטי טוען .אל תציפו את עצמכם ברגשות . ולפני שאתם נרתמים לכתבות כאלה תבדקו .והתנאי הראשון הוא טלפון שהמבקש יציג בפרהסייה .את לא שוחחת עם אותה בחורה שיכול להיות שהיא באמת זקוקה לתרומה אבל יש תנאים לבקש עזרה מאנשים. במיוחד שהתגלו המון מיקרים של ניצול טוב ליבם של אנשים. וזה שאת מנסה להקטין ולפגוע בי זה רק מראה כמה את באמת עוזרת לאשה הזו .כשאת דורכת על חבר שלך מהאתר שעזר לך שנים שהקדיש לבת שלךביום נישואיה ללא אינטרס עוגת כלה מפוארת והביא לה חלה מיוחדת ויותר מזה גם הביא עוד עוגה לאורח שהיתה לו יום הולדת באותו היום. כל זאת ללא תמורה וללא שום דחיה ובקשה ממך ואל תבואי כאן לספר שהחזרת זאת בחתונה של הבת שלי כי לפני שאת נתת אני עשיתי זאת ללא רצון לקבל אלא לתת לעומתך ש את חושבת שבמתנה שנתת את סגרת חשבון ככה מתנהגים אנשים קטנים שמנסים להראות גדולים ואת צריכה לעשות הרבה חשבון נפש לפני שאת מקללת אותי מנסה להקטין אותי בכך שאת קוראת לי האופה אני לא מתבייש במקצוע שפרנס אותי בכבוד ויצר לי 4 ילדים שהם היו קצינים בצהל והיום הם מעמודי התווך בעולם ההיטק בישראל ועוד שני ילדים שהם בדרך לתואר בושי לך והכלמי בגללך האתר הזה נפל מגדולתו בגלל שאת חושבת שאתיושבת מאחורי מקלדת ומשתלחת באנשים. לכן המון עזבו את האתר בגללך ואם את כזו נפלאה תציגי פה לכולם צילום של התרומה שנתת לאותה בחורה.. תהיי בריאה ושאלוהים יעניק לך מכל טוב ויזכה אותך מטובו אמן

רבותיי- היה לי שקט כמה שנים מהאיש הזה. עכשיו הוא התעורר. זה לא חדש שהוא זורה שקרים ורעל בכול אשר אני כותבת. תלכו להספד שכתבתי על אמא שלי, או לטכס הפרשת החלה שעשיתי לפני שביתי ילדה את בנה הבכור, בכול מקום הוא נדחף, תוקע את הרעל שלו, במסווה של עיצות, וכביכול מאהבה. אז- כרגיל הוא לא הוזמן ושוב שופך רעל על דבריי. ב- בתור אב לששה ילדים, איך הוא מעז להפריע לזכותה של סיגלית להפוך לאמא , באמצעות הפונדקאית. ג- בתור מי שמצהיר כול הזמן שהוא אוהב אדם- פה מתגלה פרצופו האמיתי. ד- כול אחד רשאי להיכנס לאתר, להיכנס לרשימת התורמים ולבדוק את תרומתי. התרומה ניתנה בשם אילנה ובני פיירשטיין.בבקשה, תבדקו בעצמכם ותשפטו. ואחרי שתיווכחו -תתרמו לסיגלית ! וגם מנחם- אתה תתרום כפול ממה שאני תרמתי. אולי תכפר במקצת על הנזק העצום שגרמת לעידו ולסיגלית.

אילנה היקרה
    תקשיבי אותה סיגלית שאת כל כך רוצה לעזור לה לא עושה זאת מתוך רצונה העז להיות אמא היא הייתה נשואה לאדם אחר כשהמקרה שהיא מספרת קרה לה.והיום היא נשואה לעידו שלו יש כבר ילדים מנשואים קודמים, והוא הבטיח לה שיגרום לה להיות אמא אז זה לא שאין שם משפחה שרוצה להקים בית חדש אלא שתי משפחות שהתלכדו ורוצים ילד משותף אני מעדיף לעזור למשפחה שאין לה בכלל ילדים או למשפחה שיש לה ילדים וששני ההורים עובדים ולמרות זאת אין להם כסף אני יתרום להם לפני בכלל שארצה לתרום לגחמות שלה שטטפל קודם בילדים של עידו נראה אותה
    ואל תהיי לי אשה שרוצה להראות את טוב ליבה על חשבון אחרים ואל תגידי לאחרים מה לעשות ומי שתורם תורם בסתר ולא בפרהסיה כמו שאת עושה ומנסה להדביק אחרים מוטב שהצניעות תהיה לנגד עינייך ותלמדי לשלוט על מוצא פיך וכתיבתך ושוב אני לא שונא לא שנאתי וגם לא אשנא אותך לעולם ותפסיקי להשתלח בי מותר לכל אחד להגיב והכל ברוח טובה
    \והצעה שלי תבקשי סליחה על הקללות שקיללת לפני כל דבר ועיניין
    נערך לאחרונה על ידי מנחם, 11.11.2016 בשעה 04:13

רבותיי- בבקשה תתעלמו ממנו. מותר לכול אשה לבקש להיות אמא. גם מקרה טרגי שכזה ראוי לעזרתנו. תעזרו לה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות