שלום חיפושית
קודם כל הייתי רוצה להגיד לך תודה גדולה על הניתוחים הנפלאים שלך
אשמח לשמוע את דעתך על מנית אפל
שלום חיפושית
קודם כל הייתי רוצה להגיד לך תודה גדולה על הניתוחים הנפלאים שלך
אשמח לשמוע את דעתך על מנית אפל
חברת AAPL
שער: 183 דולר
המגמה הראשית שורית בכיוון ה-200 דולר שם נמצאת רמת התנגדות מהותית.
בגרף שבועי נראית תנועת הלונג בתוך הדשדוש שנמשך כבר מיוני 21. מתנד RSI בגזרת הלונג ברמת ה-73%.
בגרף החודשי התמונה מעט אחרת, תנועת השורט מתחילת 22 מצמצמת מרווחים, בעוד כאן מתנד ה-RSI ברמת ה-63%.
=======================
הגרפים מתוארים על בסיס "ניתוח טכני", כל אירוע מדיני במיקרו או במאקרו, כלכלי או אחר עלול לגרום לכך שהתחזית לא תתקיים והיא עלולה שלא להתקיים גם ללא אירוע כלשהו. האמור אינו תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. כל מי שפועל על סמך הכתוב או המושמע עושה זאת על אחריותו בלבד. אני מצהיר בזאת שהדעות המובעות בעבודת אנליזה וניתוח זו, משקפות נאמנה את השקפתי ודעותיי האישיות על ניירות הערך, ותעודות הסל המסוקרים. וכי אני לא מקבל שכר/פיצוי על המניה המוזכרת במאמר זה.
חברת AAPL
שער: 178.18 דולר
בעקבות המתחים הגוברים בין סין לארצות הברית, הממשלה הסינית הודיעה כי כל 60 מיליון הפקידים הממשלתיים הסינים חייבים להפסיק להשתמש בטלפונים של אפל. החלטה זו כנראה מבוססת על טענות שאפל משתפת פעולה עם המודיעין האמריקני ומאיים על ביטחונה הלאומי של סין.
השלכות מיידיות נראו בביצועי מניית אפל ולכן העליתי גרף המתאר את הביצועים באחוזים. בגרף ממוצעים נעים 50/200 המתארים את התנועה השורית הראשית, מתנד RSI שברמת 51% עדיין שורי ומתנד ה-PMO המראה כעת תחילת תנועת השורט.
=======================
הגרפים מתוארים על בסיס "ניתוח טכני", כל אירוע מדיני במיקרו או במאקרו, כלכלי או אחר עלול לגרום לכך שהתחזית לא תתקיים והיא עלולה שלא להתקיים גם ללא אירוע כלשהו. האמור אינו תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. כל מי שפועל על סמך הכתוב או המושמע עושה זאת על אחריותו בלבד. אני מצהיר בזאת שהדעות המובעות בעבודת אנליזה וניתוח זו, משקפות נאמנה את השקפתי ודעותיי האישיות על ניירות הערך, ותעודות הסל המסוקרים. וכי אני לא מקבל שכר/פיצוי על המניה המוזכרת במאמר זה.
היי חיפושית
נראה שיש קצת שינוי כיוון באפל, מה דעתך?