שחקן אמר שבפברואר הוא ינהל איתנו אסטרטגיה מתקדמת , אז רוב הסיכויים שנצתרך ללמוד משוקת ינואר, לדעתי יש הרבה מה ללמוד אם קוראים כמה פעמים את השרשור של השחקן...
בהצלחה.
שחקן אמר שבפברואר הוא ינהל איתנו אסטרטגיה מתקדמת , אז רוב הסיכויים שנצתרך ללמוד משוקת ינואר, לדעתי יש הרבה מה ללמוד אם קוראים כמה פעמים את השרשור של השחקן...
בהצלחה.
אה, דישדוש מבורך. עולה חצי אחוז, יורד רבע. שרק ימשיך ככה עד הפקיעה.
דמי כיס,
נכון דישדוש מבורך, אך עם זאת לטעמי הייתי מקדמת את רגל הפוט שנרדמה.....
תגיד, יש מצב שאתה מרכז את השאלות על ניהול השוקת ואז אנחנו "מכריחים" את שחקן לענות לנו..... כי נראה לי שמכל הדיונים הארוכים האלה, נבלעו לו השאלות - ואז בשוקת של חודש הבא - יהיה שמח!
אני מצידי עדיין כותבת כללים ואשמח לשתף - לבסוף, עם סיום החודש והשוקת...
ערב נפלא ותודה
R
אני חייב להודות, שאני כבר קידמתי משמעותית גם את הפוט. אני נמצא הרוב ב 1080, וחלקית ב 1060. 1080 זה 6.5% כלפי מטה, עונה על כל צרכי הבטיחות כאשר אנחנו שבוע ויום מהפקיעה. כמובן שבמרחקים כאלו, נטשתי כבר את מדיניות ה"אין הגנה". שוב, לא מטעמי הגנה אלא מטעמי ביטחונות. עבודה בטווחים כאלו באופן חשוף מאד לא יעילה מבחינת ניצול ביטחונות. אני ממשיך עם הגנת ה StopLoss שלי, למרות הביקורת שקיבלה כאן. ה StopLoss שלי מכוון כרגע על מצב של מחיקת הרווחים שהצטברו מתחילת החודש ועד עכשיו. אני לא מסכן את הקרן, וזה מצב מאד נוח.פורסם במקור על ידי red-r
בנתיים, אני שמח על כל יום דישדוש. מבחינתי, אפשר להדביק את המדד ל 1150 עם סופרגלו.
גם אני זזתי באותם הימים של תזוזת הקול גם בצד הפוט, כיוון שאני עובד על סכום קטן הרשתי לעצמי , "להתפרע" וכתבתי 1090 בעלות ממוצעת של 370 ש"ח והגנה במרחק 3 סטרייקים, היות והמרווח הצטמצם מאוד, הטאטה עבדה, יש לציין כי במועדי ירידות "לא הרגשתי בנוח", היום התחלתי לסגור מרווחים.
יש לציין כי דווקא ברגל הקול אני מרגיש מאוד בטוח, גם בימים של עליות באזורים שלנו היו ירידות וחשוב מכך מעל 1210 המקס פיין הוא גדול מאוד, ואני מניח כי השחקנים ילחמו שם עד טיפת הדם האחרונה, (אנחנו יושבים הרחק מהחזית).
לעומת זאת כלפי מטה לפי המקס פיין זה נראה "פרוץ". במאמר מוסגר, אני מבחין גם מהתיקונים של שחקן שהוא "הרבה פחות" מוטרד מכתיבת הקולים מאשר הפוטים.
הדישדוש הזה , מפחיד אותי, כיוון שמתי שהוא תהיה "התפרצות", רק לא ברור לאיזה כיוון. והשוקת הזו בשבילי עבדה מצויין עד כה.
הכי חשוב אם אין שינוי של 2 אחוז ומעלה ביום אין צורך לדבר איתי בכלל, כך שגם יונת דואר תספיק והאס אמ אס מתייתר!
מובן כי במצב אדאלי אם לא רוצים להגיע לפקיעה הכי טוב לסגור/לצמצם ביום חמישי בשעה ארבע.
אופיר נקווה להמשך השעמום.
פורסם במקור על ידי דמי כיס
דמי כיס,
אתה שוקל באיזהשהו שלב להזיז ל 1100?
אני לא יודע בנתיים. מצד אחד, אני מרוצה מכמות הרווח כמו שעכשיו, ומוכן להשאר ככה עד הפקיעה. מצד שני, אם נמשיך להדבק ל 1160, אז 1100 זה מרחק של 5.17%, שזה תקין גם לפי החוקים של שחקן. אז מאד תלוי כמה ההזזה הזו תיתן. יכול להיות שאת מה שיש לי היום ב 1060 אני אזיז ל 1100. אבל היום זה עדיין מוקדם לי להחליט על זה.פורסם במקור על ידי danfrog1
עכשיו ראיתי את ההודעה של שחקן. זו בדיוק הפוזיציה שיש לי כרגע ברובה - מכירה ב 1080 והגנה ב 1040. מעניין ששחקן נטש גם הוא את נושא ההגנה הצמודה. הוא כרגע בהגנה במרחק 3 למעלה, ובמרחק 4 למטה.
נשאלת השאלה, למה שחקן העדיף בתחילת הדרך לעבוד עם הגנה צמודה, דווקא כאשר היינו רחוקים מהמדד והסיכון היה הרבה יותר קטן, מאשר היום כאשר הסיכון יותר גדול כי אנחנו יותר חשופים לתזוזות פיתאומיות במקרה של ארוע יוצא דופן.
אני צמוד לשחקן בתנועות .
לדעתי מהלך נכון תוך שמירה על בטיחות מירבית.
חייב לציין כי אני נהנה הרבה יותר מהשוקת והתנהלותה מאשר מהאסטרטגיה השבועית .
תודה שחקן .
האם יש מצב שתעזור לנו גם בחודש הבא ? זה לא פחות חשוב מאסטרטגיה שבועית שהרי יש כאלה כמוני למשל שמפחדים מהשבועי והם חסרי נסיון בעולם האופציות והשוקת יכולה לאפשר לנו כניסה עדינה וחלקה יותר לתחום ?
נכנעתי וקרבי רגל הפוט ללא הגנות ל 1040.
נקווה שיהיה בסדר.
איציק
שים לב שכרגע, עבודה לא מוגנת מאד לא יעילה מבחינת ביטחונות. אם למשל היית קונה הגנה ב 1000 במחיר מגוחך של 5 ש"ח ליחידה, אמנם היית מקטין את הרווח מ 25 ש"ח ליחידה ל 20 ש"ח ליחידה, אבל יכול לכתוב הרבה יותר יחידות ולהגדיל את הרווח משמעותית.פורסם במקור על ידי itsikf1
בכל אופן P1040 זה מאד מאד שמרני.
אגב, מה זה "נכנעתי"? ליצר? לרגש? לגרידיות? אם זה ככה חבל שקרבת. אבל אם זה "הגעתי למסקנה על סמך שיקולים הגיוניים וכלכלייים" זה הרבה יותר טוב.