x

עמוד 36 מתוך 47 ראשוןראשון ... 26343536373846 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 351 עד 360 מתוך 468

נושא: שוקת רחבה ינואר - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה ינואר - דיונים ופרשנויות

דמי כיס הרגת אותי מצחוק....ציטטת אותי ולא ענית לי לשאלה - האם יש מצב שאתה מרכז שאלות בנושא השוקת עבורינו....????
    (תתרכז רגע - יוגה....)
    תודה
    R

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    ציטוט פורסם במקור על ידי itsikf1
    נכנעתי וקרבי רגל הפוט ללא הגנות ל 1040.
    נקווה שיהיה בסדר.

איציק
    שים לב שכרגע, עבודה לא מוגנת מאד לא יעילה מבחינת ביטחונות. אם למשל היית קונה הגנה ב 1000 במחיר מגוחך של 5 ש"ח ליחידה, אמנם היית מקטין את הרווח מ 25 ש"ח ליחידה ל 20 ש"ח ליחידה, אבל יכול לכתוב הרבה יותר יחידות ולהגדיל את הרווח משמעותית.

בכל אופן P1040 זה מאד מאד שמרני.

אגב, מה זה "נכנעתי"? ליצר? לרגש? לגרידיות? אם זה ככה חבל שקרבת. אבל אם זה "הגעתי למסקנה על סמך שיקולים הגיוניים וכלכלייים" זה הרבה יותר טוב.
    נכנעתי למה ששחקן כתב, אולי אני פשוט שמרני מידי . וגם ללגרידיות (כמובן, אנו פה בשביל הכסף)

ציטוט פורסם במקור על ידי red-r
    דמי כיס הרגת אותי מצחוק....ציטטת אותי ולא ענית לי לשאלה - האם יש מצב שאתה מרכז שאלות בנושא השוקת עבורינו....????
    (תתרכז רגע - יוגה....)
    תודה
    המממממממממממממממממממממ...... .....

עניתי לחלק של הזזת הפוט. לגבי ריכוז שאלות, אשתדל

דוקא רגל ה-CALL נראית לי מעט מסוכנת כשם שהיתה בעת כתיבתה.
    כרגע אנחנו ב-4.6% מהמדד 1210/1157.
    מוגנים היטב מבחינת הכותבים שאתמול כתבו הרבה 1200 ואין כמעט כתיבות גבוהות מ-1210, אבל עדין לא במסגרת המהדריושל 6% וגם מעבר לכשרים של 5%.

רגל ה-PUT היא 1157/1080 היא 7.1%.
    כלומר, הסיכון האחוזי אינו סימטרי.
    מן הסתם לא מעט בגלל תוספת הזהירות המסוימת מירידות ביחס לעליות.
    יחס ה-P/C כרגע 0.96 אינו משמעותי.

הנה עבר לו עוד יום שלא קרה בו כלום. די יופי לנו

יש נקודה אחת שצריך לשים אליה לב: אחד ממקורות הרווח הגדולים של השוקת כרגע, הייתה ההזזה הקצת אמיצה ל 1210. הדבר הזה מגדיל את ההערכה שהעבודה בשוקת חייבת להיות מחוברת לשיקול דעת אנושי. ללא ההזזה הזו, כמות הרווח (אצלי לפחות) הייתה קטנה משמעותית.

בשוק המתנהל "רגיל" הקושי יהיה בסוף שבוע שני , כאשר הטאטות נותנות את הטון להחליט אם לזוז, ועד כמה לזוז. נראה לי שהחודש התווסף הקושי שאין מספיק "סטיה-וגא" ולכן כדי להשיג את ליטרת הבשר , שחקן הכניס את הקיר ב-1180 לשיקולים. לעומת זאת יכל לעשות אותו הדבר באותו המועד בפוטים אבל העדיף לא להסתכן, כאן מגיע שיקול הדעת. המבחן לדעתי מעבר לכל "הכללים" זו הרגשת הנוחות האישית. כיוון שהגדרנו שזה צריך להיות סולידי, אז כנראה כל אחד ברמות שלו צריך להדר. כמו שציינת אף אחד לא הפסיד מעודף זהירות.

יש לציין כי באסטרטגיה אחרת שלי היתי כתוב בקול 1170 וקול 1180 עד היום לאחר שמציתי את הדישדוש וזזתי לאחור ל- 1190.

על כן , הכל יחסי.

שאלה
    אם במהלך החודש, תו"כ מקסום הרווח, הגדלנו את הסטרייקים פעמיים ולפיכך את הביטחונות בהתאם ל-3K והיום ל4K. האם לא עדיף להתחיל את השוקת עם אותם סטרייקים מלכתחילה והיינו מתחילים עם רווח משמעותי יותר?
    כרגע, הרווח שלי אמנם עולה, אך התשואה באחוזים אל מול הביטחונות דווקא יורדת. **

כאשר התחלנו הינו מרחק חמישה שבועות מהפקיעה, לא ידענו לאן דרכנו מועדות.

יכלנו באותה המידה להיות היום ב- 1250 או ב- 1050. ככל שחולף הזמן התמונה הולכת ומתבהרת.

ולכן ניתן לקחת החלטות מושכלות יותר במיוחד כאשר אתה יודע היכן השוק עומד.

אין מספיק סטיות לכן צריך להתרחק ולקחת יותר בשר.

דרור

תודה sun על התשובה המהירה
    רק לראות שהבנתי:
    במידה והשוק בתחילת האסטרטגיה היה נוטה משמעותית לאחד הצדדים כמובן שלא היינו מגדילים את הביטחונות בצד זה, כי גם לא היינו מקדמים (בצד השני אני מאמין שהיינו מקדמים ואף מעלים את הביטחונות) ובזכות הסטיירק המינימלי הסיכון היה נמוך.
    3 שאלות נוספות:
    1. האם השוקת ההתחלתית לא הייתה רחבה מספיק כדי לאפשר סטרייקים גדולים יותר בכל זאת?
    2. במידה והיינו היום ב1250 (כמו שציינת) אילו פעולות היינו עושים על מנת להגן על האסטרטגיה? (בהתבסס על הכתיבה ההתחלתית ב1260 לדוגמא)
    3. נראה שאסטרטגיה זו מתאימה ואף רווחית יותר בתקופות אחרות בבורסה, שאולי מתאפיינות בתנודות קטנות יותר ובפחות השפעה של פסיכולוגיה? להבנתי, באסטרטגיה החודש, השגנו תשואה נמוכה יותר בשל החשש מתנודות היסטריות.

תודה מראש
    איתי

נשאלת השאלה, למה שחקן העדיף בתחילת הדרך לעבוד עם הגנה צמודה, דווקא כאשר היינו רחוקים מהמדד והסיכון היה הרבה יותר קטן, מאשר היום כאשר הסיכון יותר גדול כי אנחנו יותר חשופים לתזוזות פיתאומיות במקרה של ארוע יוצא דופן.[/quote]

מסכימה איתך דמי כיס - אכן שאלה חשובה ומקווה ששחקן יתן תשובה.
    יש לי הרגשה שבכל זאת יחס הסיכוי סיכון לצד המרווח המינימלי המתבקש לצד ה"בלוק" של השחקנים - הובילו אותו למרחק הגנה שכזה. אולי כל התשובות נכונות.... :?:
    R

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות