x

עמוד 6 מתוך 47 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 51 עד 60 מתוך 468

נושא: שוקת רחבה ינואר - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה ינואר - דיונים ופרשנויות

נאו ,
    מסכים איתך. (בעיקר עם זה שהשרשור הזה ארוך מדי ואנו רק בתחילת החודש , בקצב הזה נגיע ל1000 הודאות בסוף החודש , ויהיה מאוד קשה לעקוב)

תקרא גם מה כתבתי מקודם לגבי כמויות.

אבל זאת רק אסטרטגיה חודשית בסיסית. היא אמורה ליהיות משעמעמת. זאת בדיוק המטרה.
    במקביל אתה יכול לעשות עוד הרבה דברים אחרים.( לדוגמא משה מנהל החודש מכירת אוכף + קנית שוקת.)

בואנה נאו, הרגת אותי מצחוק הפעם.

משעמם זה טוב. זה מצויין. זה נפלא. אני את האקשן מחפש במקומות אחרים. תביא לי להשתעמם. תן לי מדד שזז החודש בין 1140 ל 1150 ואני מבסוט.

השירשור בכלל לא ארוך בשביל אסטרטגיה שיכולה להיות הלחם והחמאה של רבים מאיתנו. אפילו קצר מאד. כמה שנדון יותר, ונסתכל על כל האספקטים מכל הכיוונים, ככה יותר טוב.

ואם האסטרטגיה הזו תיתן לך כמה ג'ובות בחודש, ותוכל סוף סוף לצאת לאיזה דייט, אז גם לך יהיה אקשן. לא תצטרך לחפש את זה בבורסה

פייי איזה שרשור ארוך נהיה פה
    המון דיעות ובאמת יש הרגשה שכאילו שחקן לקח את האסטרטגיה ההגנתית ביותר ואיתה הרווח הנמוך יותר מול הדיעה של דמי כיס שירוויח יותר עם סיכון גבוה יותר בשוקת שלו
    אני לקחתי 6 פעמים (ובמחשבה שניה הייתי צריך לקחת יותר ) את השוקת ויצא לי הכנסה מרגל קול ורגל הפוט של 50 שח יחד
    פוט 990 = 160שח
    פוט 980 = 130 שח
    קול 1260 = 55 שח
    קול 1280 = 35שח

סהכ 50 שח הכנסה לשוקת .

שתי שאלות:
    1. כמה בטחונות משאירים לכל שוקת שלוקחים לתיקונים ? חלק מהאנשים העלו פה שלכל אסטרטגיה צריך להשאיר 70 אחוז בטחונות כלומר על פי הנוסחה 0.7/0.3 כפול 1000 שח =2333 שח .כלומר 2333 שח אלו הבטחונות שיש להשאיר לכל שוקת .כלומר 6 כפול 2333 שח =14 אלף שח אלו הבטחונות שיש להשאיר לתיקונים ל6 שוקתות !! האם זה נכון מה שכתבתי ?

2. האם ביום ראשון לדעתכם יהיה ניתן להוסיף עוד שוקתות במחיר הזה כי עדיין התטא לא משחקת בתחילת חודש ואם לא יהיה שינוי רב אולי נוכל להוסיף כמה שוקתות במחירים האלה ?

אשמח לתשובות

Re: שוקת רחבה ינואר - די עם האחוזים

נאו מסכים עם כל מילה שלך.

אבל, זו האסטרטגיה הבסיסית, הלחם והחמאה.

האסטרטגיה הזו אמורה להיות כמה שיותר משעממת, ככה יותר טוב.

זו האסטרטגיה שצריך לחזור אליה אחרי "שנכווים" באסטרטגיית "אקשן" על הכסף שיצאה לא מוצלחת.

אני ראיתי את כל ההתלבטות בחודש שעבר בלייב, וזה מעניין כיצד משהו משעמם הפך בסופו של יום למעניין.

לכן , הרמת הכפפה של שחקן היתה הנכונה ביותר מבחינה פדגוגית.

קודם צריך להכיר את המילים לפני שבונים משפטים.

חוץ מזה זה לא מונע מאף אחד להקדיש חלק מההון לאסטרטגיות מסוכנות יותר.

ציטוט פורסם במקור על ידי NEO
    הפוסט הזה מאוד ארוך יחסית ל- 60 ש"ח תקבול . ולא משנה כמה זה יוצא באחוזים כנגד בטחונות ..אנחנו לא קונים בחצי חינם באחוזים אנחנו קונים בכסף!
    לכן לפעמיים רווח של 5% יכול להיות שווה ל- 60 ש"ח
    והפסד של 5% יכול להיות שווה ל- 500 ש"ח ועדיין לקרוא התמים יראה מהצד
    כאילו המשקיע יצא ללא נזק.
    על מנת להוציא כמה לירות מהסיפור הזה אני אמור לכתוב פי 40 או 50 וגם זה לא הרבה לירות.
    בגלל השוקת המאוד רחבה נוצר מצב שכמעט שאין סחירות כך שישנה בעיה אמיתית בלכתוב בכמויות יחסית בתיקונים ובקידום רגלים.
    הבעיה השניה היא שהשוקת הזו היא מצ'עממת ומהר מאוד אנחנו נתחיל לחפש אקשן .
    האקשן נמצא סביב שוקת של 5% עד 7% אחוז מהכסף .
    שם יש סחירות שם יש תקבול שבאמת מכניס כסף .
    שם צריך לעבוד וללמוד משחקן איך ומתי עובדים.
    בכל מקרה ביצעתי את האסטרטגיה הנ"ל למרות שהיא באמת מוגנת ברמות הגבוהות ביותר .
    אני לא רואה שהשוק מאבד בינואר 13% גם לא אם קורה ארוע קיצון ואני גם לא רואה אותו בחלק העליון עושה מהלך של למעלה מ-10% .
    בכל מקרה בוצעה האסטרטגיה הנל 20 פעם.

דמי כיס באמת לא בשביל משהו אבל ב- 60 ש"ח היום אתה לא קונה לחם וחמאה...
    אולי לחם + שמנת וכמה זייתים בצד...
    בשביל 60 ש"ח זה שירשור ארוך גם אם זה = 150% תשואה .
    לצערי גם אין ביכולתי מצד אחד לכתוב 300 יח. כי אין לי בטחונות ומצד שני גם הסחירות מאוד נמוכה בקצה השוקת שלנו כך שנוצר מצב שמקרה הכי טוב נרוויח 120 ש"ח
    שיהיו שווים כותרת של 30000% רווח שבתכלס = כוסות רוח למת .
    חוץ מזה לדעתי זה בדיוק כמו זוגיות שוקת כזו זו זוגיות מצ'עממת עם סטיית תקן נמוכה מאוד.
    זו בהחלט זוגיות סבבה אם אתה בגיל מתושלח !
    אנחנו מחפשים קצת יותר עניין בזוגיות כאילו אתה מבין ...בחורה עם שוקת צרה.
    אנחנו צריכים ללמוד משחקן מה עושים מראש בלי לחכות לו .
    כלומר לעשות שוקת קרובה לכסף סקסית כזו ומעניינת ובמקביל לקבל משחקן מראש תוכנית מגירה למצב חי שמסתבך ואז להגיב באופן אוטומטי.
    כמובן לתיקונים יותר מורכבים עדיין לחכות לו ומיקסום רווחים אבל לקבל כלים .
    ורק אז אתה יכול באמת להפיק גם עניין גם תועלת וגם כסף
    כי אתה חייב להרגיש את המתח הזה ואת החום הזה שקיים כאשר אתה כתוב יותר קרוב .
    אני בטוח שזה הולך להיות השרשור הכי ארוך מאז ומעולם באתר אבל על הכי פחות כסף.

ולכן אני מציע שבחודש הבא שחקן יעזור לנו לבנות שוקת יותר קרובה לכסף כאילו בסביבות 6%
    מהסטרייק ושם כבר זה אופרה אחרת .
    NEO
    אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.

ניאו אתה קורע אותי מצחוק
    אין עליך!!!!!

שחקן בכוונה בחר לעשות שוקת רחבה מאוד ומוגנת בכדי ללמד אותנו כיצד לנהל שוקת זו. לאחר מכן כל אחד יוכל לקחת את מה שהוא למד ולישם את זה ע"פ רמת הסיכון שהוא רוצה.
    לנאו
    אני לא מבין למה אתה מסתכל על הכסף ולא על האחוזים. אם הרווח שלך הוא 100 ש"ח אך סיכנת 1000 שח אז זה 10%. לא טוב לך 100 ש"ח תעשה את זה 50 פעם ותרוויח 5000 ש"ח. זה כמו שתקנה מניות של חברה מסוימת שכל מניה שווה אגורה, מחיר המניה יעלה ב 200% ויקפוץ ל 3 אג' ואני אגיד לך מה אתה מתלהב, כולה הרווחת 2 אג'.
    ציטוט פורסם במקור על ידי NEO
    בשביל 60 ש"ח זה שירשור ארוך גם אם זה = 150% תשואה .
    .
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

חברים 60 שקל זה רק ההתחלה תוך זמן קצר קירוב רגליים ואפ עוד קצת כסף נכנס, ניתן להגיע הרבה מעבר ל10% בחודש אחד (בעצם אפילו פחות מחודש) עם אסטרטגיה בסיכון נמוך.תחשבו על זה 120% בשנה.אז ניראה לי יוסי צדק זה בהחלט לחם וחמה.

מניסיון שלי בכתיבת שקתות והגנה בסטרייק אחד . העסק עובד לוקח 10 סטרייקים וכותב עם הגנה של סטרייק אחד כך שהבטחונות הם 1000 שח על כל צמד ואז ההפסד מקובע וכל הזמן מזיזים את הרגל הנישחקת . כך שאם החודש המדד טס לכיוון אחד ההפסד הוא מיזערי או רווח מינמאלי אבל לא נישחטים זה שם המישחק

שחקן כתב:
    "בכל מקרה, המטרה היא לשעמם, לעבוד ברוגע ולנסות להגן עד כמה שניתן. זה היופי שבשוקת"
    שאלה -

לא הספקתי לרכוש את כל יחידות ה-call 1280 שביקשתי(גם היה קצת קשה במסחר להתעקש על מרווח של 25-30 בחלק העליון של השוקת), מאחר ואנו בתחילת חודש, רחוקים מאוד, (ואם ננטרל עניין של בטחונות), אז שאלתי היא עד כמה חיוני ואקוטי(מלבד אולי מתודיקה) להתעקש על הגנה בשלב זה?

מה האפשרויות -
    1. לרכוש הגנה ביום א' ולהתפשר אם צריך אפילו על מרווח של פחות מ-20 - כלומר לרכוש הגנה בכל מחיר?
    2. להמתין לתזוזה הבאה (שתבוא במהרה כי משעמם )

תודה
    וערב טוב.....
    R

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות