שלום לכולם,
סיימתי את קורס הנגזרים לא מזמן כך שאני די חדש/טרי בנושא האופציות.
ביצעתי את האסטרטגיה של שחקן פעם אחת בלבד כדי להשתפשף
קחו בחשבון שתיאורטית, אני מבין את האסטרטגיה שביצע שחקן, ומבין למה כרגע - לפני שנפתח המסחר מחר - האסטרטגיה בהפסד.
אני מנסה ליישר קו עם השפה של החברים באתר ולהשתמש בכלים של כולם, אז אודה למי שיענה לי על השאלות הבאות:
1) כיוון שהבטחונות שלי היו 2987, וקיבלתי 914, אז סך עלות האסטרטגיה היא 2073 - האם נכון?
כן
2) ביצעתי סימולציה של האסטרטגיה ב optionline; סך התקבולים שלי היה 914 ש"ח.
כאשר אני מסתכל על טאב 'מחירים' אני רואה ששווי האסטרטגיה כרגע הוא 1723- ש"ח, וסה"כ כל האסטרטגיה בהפסד של 809 ש"ח. מצורף קובץ 'מחירים_נוכחי'.
האם נכון לומר שזה היה ההפסד שלי לו הייתי סוגר את הפוזיציה במחירים הנוכחיים?
כן, בקירוב
3) בהתאם ל 1 ו 2; אם הייתי סוגר את הפוזיציה במחירים אילו, אז האם נכון להגיד שהפסדתי
809 חלקי 2073, כלומר כמעט 40%?
כן
4) אני רשום לשירות SMS של האתר, אבל ללא שום קשר, אני מנסה להבין איך אני יכול לדעת על פי הסימולטור של optionline מהו המדד שבו אני יכול להבין שאני סביב אחוז רווח מסוים.
האם הדרך לכך היא להכניס את השער בסימולטור ולראות מתי השווי בפקיעה הוא האחוז שאני רוצה?
לא בדיוק. יש עוד פרמטרים שמשפיעים על המחיר חוץ מהמדד כמו סטיית תקן ומספר ימים שנשארו לפקיעה
צירפתי קובץ 'סימולציה_1098'; אילו הנתונים עבור 10% רווח כמו שאני הבנתי; הרווח יהיה כ 200 ש"ח שהם כ 10% מעלות האסטרטגיה. האם אני צודק בדרך הפעולה שלי?
כן
אם אני צודק ובמידה שאני מבצע פעולות בצורה טלפונית, אז כאשר מדד מגיע לשער מסוים שמתאים לי לסגירת הפוזיציה, אז אני בעצם צריך לבצע את הסגירה סביב השערים בסימולטור?
הסימולטור הנ"ל מפגר בכ-20 דק' אבל הוא יכול לתת לך בקירוב את המחירים
5) האם באורדרנט ניתן לבצע סימולציה?
לא. אבל יתכן שבית ההשקעות שלך יוכל לספק לך תוכנות סימולטור בנפרד.
מקווה שלא חפרתי לכם יותר מדי, תודה מראש על כל העזרה,
אסף.