זה לא אותו דבר..
מה תעשה אם השוק יעלה ל1130 +סטיה תרד ...
זה לא אותו דבר..
מה תעשה אם השוק יעלה ל1130 +סטיה תרד ...
מבחינת יחסי רגישות (תטא, דלתא, ווגא) זה היינו הך, אלא שבפוזיצייה החדשה הגרף יהיה גבוה יותר מעל הציר האופקי.פורסם במקור על ידי andreyp
יש כאן אסטרטגית "מרווח יורד", ניתן לבנות אותה משני קולים, או משני פוטים ניסיתי להבין מה היתרון בבניה בצורה הזאת ולא עלה בידי:
לו היינו בונים אותה בצורה הרגילה, היווניות היו (עם יתרון קל למרווח יורד קולים):
דלתא -39.46
גאמה 0.16
ראו -38.48
תטה -8.61
וגה 35.78
בפוזיציה הזו, כפי שנבנתה- היווניות הן:
דלתא -33.59
גאמה 0.17
ראו -35.43
תטה -9.66
וגה 39.36
הפסד שנוצר מירידה של אחוז אחד בסטיה, שקולה למעט יותר מאשר ירידה בנקודת מדד אחת
ז"א אם אנו צופים ירידה, שחיקה או עלית הסטיה והצפיות התממשו, הרי הפוזיציה בצורתה המסורתית תניב את התשואה מהר יותר.
אולם, מה קורה כאשר ציפיותינו אינן מתממשות?
פורסם במקור על ידי HRL
היווניות הן אותו דבר לחלוטין - בדוק את עצמך שוב. הסיבה היחידה למורכבות של הפוזיציה היא ככל הנראה לצורכי לימוד ו/או חשיבה על תיקונים בהמשך. כך לפחות נראה לי.
- היי חברים, עם העצבים הרופפים של המשקיעים, ועם הפחד המחלחל לעצמותיהם, אז יש סיכוי לקבל את הכרזת "השחקן" על 10% עוד היום, ואם כן, אז יהיה משעמם עד סוף השבוע, בהצלחה לכולם, תודה
אנדריי,פורסם במקור על ידי andreyp
אני חושש שלא הבנת אותי. אני מבין שזה חוזה אבל השחקן במפורש אומר כך על החלק הראשון של החוזה:
נבצע קניית שוקת סימטרית:
נרכוש put 1100
נרכוש call 1130
ומה שאני אומר שזה לא סימטרי. אז או שיש פה טעות בהקלדה, או שזה לא סימטרי.
תודה,
ארז
שאלה :
הורדתי את הקובץ RH2000 האם אני צריך לשלם דמי מנוי חודשיים ל ordernet
ול ביז פורטל או שאפשר בלי כי לא הבנתי מהיכן אני אמור למשוך את הנתונים ?
תודה מראש על התשובה
אם יש לך אורדרנט תפעל לפי ההורות הiמופיעות בגליון info+help אם אין לך אורדרנט ע"י לחיצה על ביזפורטל שורה מתחת למקור נתונים אמורה לעשות עידכון מביזפורטל (כמובן אם הגדרות האבטחה מאפשרים זאת) חינם אין כסף (כמובן בדיליי של 20 דקות בערך)פורסם במקור על ידי elarik
אוקיי אין לי אורדרנט אבל הבנתי שזה עדיף אך אני משיג אותו? זה בתשלום?פורסם במקור על ידי qjol
הרבה חברות למסחר בבורסה בתל אביב נותנים את זה חינם אין כסףפורסם במקור על ידי elarik