x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 22

נושא: 22/3/09 - לא בדיוק סקירה אך לא פחות חשוב

Re: 22/3/09 - לא בדיוק סקירה אך לא פחות חשוב

ציטוט פורסם במקור על ידי qw556
    א.כאחד שהיה קורא דרך קבע את סקירותיו של שחקן מעוף בביזפורטל, אין לי מילים... אבנאדם פשוט תותח! ברוב המקרים צדק!
    ב. האסטרטגיה של אוכף רחוק או מה שקוראים שוקת, בעייתית,א.ברוב הפעמים קשה למצוא בכלל מרווחים בין שערי הקניה לבין המכירה באופציות רחוקות כ"כ,+ העמלות, ב. בחמשת החדשים מתוך כלל החדשים ב2008, המדד עשה יותר מ8% בחודש!!!! כך שבאסטרטגיה זו הייתם נמחקים!
    אשמח לקבל תגובתכם המלומדת.תודה. :ugeek:
    ב2008 התחילה המפולת למקרה ששכחת , התנודות היו מאוד קיצוניות וזאת הסיבה . היום אנחנו חצי שנה אחרי , סטיות התקן עדיין גבוהות אך התנודות החדשיות ירדו בצורה משמעותית .
    האסטרטגיה ששחקן המעוף הציע נותנת לך 200 שקל , והפסד מקסימלי של 1000 שקל , אם ההסתברות שמדד המעו"ף ישאר בתוך הסטרייקים עולה על 80% אז בטווח הארוך אתה מרוויח לאט לאט , גם אם בחודש מסויים תפסיד , עדיין בטווח הארוך אתה תרוויח .

היי שחקן !

דבריך לעילא ולעילא
    העברת המסר נעשתה בדרך מלאה אדיבות הסברתית
    וכקורא ניתן לחוש את האיכפתיות והכאב שנמצאים בכל מילה.

כל טוב

אחד שחוטא לעיתים במסחר חשוף ומודע
    לאמיתות דברייך
    המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.

שוב תודה!
    למיטב הבנתי, חלק מהסיכונים המאפיינים מסחר באופציות רלוונטים גם למסחר בשורט. האם זה נכון? האם השורט הוא אלטרנטיבה בטוחה יותר, למי שאיננו מקצועי דיו, להשקעה בשוק יורד?

שלום

אני חדש באתר עם שלוש שנות נסיון(חובבני) בשוק האופציויות.
    בחלק האחרון של המאמר ציינת שניתן להיתרשם בראשית החודש בעזרת טבלת הפוזיציות לאן מכוונים השחקנים בפקיעה.
    אני הייתי סבור שרק בחלק האחרון של החודש ניתן להיתרשם מטבלת הפוזיציות לגבי הפקיעה .
    הייתי שמח לקבל להסבר בנושא.
    בתודה מראש

שחקן מעוף יקר, אני רק יכול להצטער שלא קראתי את דברייך החשובים כמה שנים טובות קודם,אני תרמתי ממון רב לכותבים, אני מסכים איתך במאה אחוזים, גם שהרווחתי זה לא היה לאורך זמן,בסוף התוחלת היתה תמיד שלילית,לגבי הריגושים זה נכון מאוד, שאתה באופוריה או בדיס אופוריה,התגוגות לך לא רציונליות, כמו בכל דבר לדעת מתי לשים סטופ לרווחים וסטופ להפסדים.
    גם אני חשבתי שאני חכם מכולם ואוכל לסחור באופציות פוט וקול דרך קניה בלבד, הייתי דיי טריידר,הצלחתי לא רע בכלל 17 מתוך 20 פעמים הרווחתי בחודש שעבר,אלא מה 3 ההפסדים אכלו לי את כל הווחים וגם העבירו אותי להפסדים ,כי לא ידעתי לחתוך בזמן והלכתי נגד השוק.
    אני מאוד מעריך את הרגישות שלך, שוק ההון הוא תחום קר ונדיר למצוא אנשים עם רגישות כה גבוהה כמו שלך,
    אתה עושה מצווה וכל הכבוד לך שנירתמת לעיניין ולהזהיר את המשקיעים, כן גם אני משכתי כספים מקופות גמל וכו, והשקעתי אותם במעוף והכסף התאדה.
    היום עברתי למניות,ואני מעדיף להשקיע בישראמקו או כל מניה סיכונית אחרת מאשר באופציות מעוף, אם אחזור למעוף זה יהיה אך ורק דרך תעודות סל,
    ישר כוח ואני מאחל לך בהצלחה מכל הלב
    אתה מוזמן להגיב אם בא לך

שוב שחקן אני כותב אליך אני שמעט מאוד מכיר אותך למדתי עליך שאתה פרפקציוניסט לא ישנת לילות בכדי שהאנשים כאן יקבלו את המיטב יודע אני כי בימים אלה אתה עובר כל יום כשנה לכן שולח לך מכאן חיבוק מלא אנרגיה חיובית ושהאל ידריך אותך ויתן לך עצה כיצד לעבור אותם בשקט בשלום והכי חשוב בברכה ובריאות מימני מנחם

שלום לך שחקן.
    מסקירתך האחרונה הי' משמע שדעתך פסימית על כיוון השוק לפחות עד לפקיעה. מה דעתך היום לאחר עליות במיליארד שקל כסף גדול נכנס היום?
    ואיך אתה מתייחס להתפתחויות מעבר לים?
    צריך להוסיף מעט אופטימיות לתיק ההשקעות (לונג)?
    תודה מראש

"קניה של PUT 570 מכירה של PUT 580. מהצד השני, נבצע קניה של CALL 740 ומכירה של CALL 730"

לא כל כך הבנתי את המשפט אודה להסבר
    קניה של put 570 מובן מה הכוונה מכירה של PUT 580 :?:

תשובתי מופנת ל-olegmadad:
    ידידי הכוונה למכירה בחסר (שורט).
    אך תרשה לי לייעץ לך - לפי שאלתך אני מבין שידע שלך בתחום האופציות לא גבוה... ממליץ לך בחום לפני שאתה נוגע באופציות - תלמד היטב את נושא האופציות !!!
    בהצלחה!!!

בדיוק היום ראינו כמה מסוכנת האסטרטגיה הזאת, מי שעשה אותה פשוט נמחק!!!
    במצב השווקים של היום בהחלט ישנם חדשים של עליות או ירידיות של 10% ולכן צריך מאד להזהר גם באסטרטגיה "המשעממת" הזאת,
    בנוסף צריך לזכור, בפרט כשמדברים על אופ, רחוקות וזולות כאלו, שאסור להסתכל על מחירי העסקאות האחרונות ואז נראה באמת רווח של כ100 שקל לכל צד,אלא צריך לראות את מחירי הקונים ב"קצוות" לעומת מחירי המוכרים בקניות,ואז נופתע לגלות שהרווח הוא בד"כ פחות בהרבה ב100 שקל לצד, וזה חוץ מהעמלות והמיסים,
    אשמח לקבל תגובתכם, תודה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות