x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 15

נושא: איתמר על שולחן הניתוחים [יתר120, תלטק]

איתמר על שולחן הניתוחים [יתר120, תלטק]

איתות קניה

מניית איתמר השלימה תבנית דמוית "דגלון" ופרצה מעלה במחזור גבוה.

החברה, איתמר מדיקל בע"מ, מעצבת, מפתחת ומשווקת מכשירים רפואיים לא פולשניים, לצורכי דיאגנוזה וניטור, וכן תוכנת אנליזה המנטרת את אות ה-PAT והמאבחנת את מצבו הרפואי של המטופל.

מחזור המסחר הממוצע ליום במניה זו בשנה האחרונה, עמד על כ- 500 אלף ש"ח.

היעד הפוטנציאלי לפריצה עומד על 380 לערך (כ- 50% מהשער הנוכחי).

תמיכה קרובה - 253 (ואחריה 234).
    התנגדות קרובה - 280.

טרייד בסיכון גבוה
    המניה מתאימה לרכישה במרכיב "תשואת היתר" בתיק מנייתי (לא יותר מ-5% מכלל התיק).

בהצלחה,

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

Re: איתמר - איתות קניה

לרונן שאלה?האם מחזור הפריצה וביכלל שער המניה לא קשור בעידכון המדדים ?וביכלל האם תוכל להסביר מה קרה בעידכון זה שהרי המניות איבדו כיוון בנעילה וביכלל מחזור הבורסה בעיקבות זאת עלה ל מעל 3 מילארד מחזור חריג?תודה רונן

ציטוט פורסם במקור על ידי dani28
    לרונן שאלה?האם מחזור הפריצה וביכלל שער המניה לא קשור בעידכון המדדים ?וביכלל האם תוכל להסביר מה קרה בעידכון זה שהרי המניות איבדו כיוון בנעילה וביכלל מחזור הבורסה בעיקבות זאת עלה ל מעל 3 מילארד מחזור חריג?תודה רונן
    דני שלום.

אני לא יענה במקום רונן אבל לא ניראה לי שצריך להתחשב בנתונים שנתת. גם אם צריך זה לא רלוונטי.
    א. הפריצה הייתה כבר אתמול.
    ב. בשונה ממניות אחרות המנייה נסחרה כל היום בעליות של 5-8% .
    ג. המחזורים במשך היום היו גבוהים כ-6 מיליון גם ללא 3 המיליון בנעילה.

איתן.

שלום חברים,

ראשית - זה איננו הפורום "שלי". הפורום הזה הוא שלכם ועבורכם וכל אחד רשאי להגיב ותרום לאחרים לפי מיטב הבנתו, נסיונו והכשרתו.

איתן ענה תשובה מצויינת, ואני רוצה להוסיף מכיוון אחר:

אילו לא היה חשש שהמחזורים נובעים מסוף השנה, או שהפריצה קשורה בדבר זה או אחר, אילו לא היה לי ספק שהמניה תעשה בשבוע הבא, 100% ויותר ... לא הייתי מגדיר את הטרייד כטרייד בסיכון גבוה !

אילו הייתי בטוח שהכל ירוץ כפי שנראה על הגרף, הייתי לוקח משכנתא שלישית על הבית, מוכר כליה ושני ילדים, ונכנס למניה בכל הכוח. הרי בעוד שבוע, הייתי פודה את המניה ברווח של 100% וקונה בחזרה את הילדים (טוב... אולי לא את כולם ... לא יודע... )

ניהול הסיכונים נועד לתת תשובה בדיוק ל"סרטים" שרצים לך בראש וגורמים לך לחשוש מכל הדברים שאתה חושש מהם ...

שיהיה בהצלחה,
    (ואל תגלו לזוגתי על עניין הילדים)

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

Re: איתמר - איתות קניה [יתר120, תלטק]

עדכון 6/1/10:

הניסיון לפרוץ שלשום את רמת ההתנגדות 280 נבלם (זמנית) כצפוי, והמניה תקנה 50% ממהלך העליות האחרון (תיקון סטנדרטי).
    אתמול אותתה המניה כי התיקון מסתיים והיא בשלה להמשיך בעליות לאחר שהמחירים חזרו אל תוך רצועת הבולינג'ר העליונה.
    נקודת החולשה היחידה אתמול - מחזור נמוך.

להזכירכם, מדובר בטרייד בסיכון גבוה. לא יותר מ- 5% מהתיק וסטופ לוס - חובה !

בהצלחה,

רונן
    ---

רונן שלום,
    אם הבנתי נכון מהודעות החברה אז היא הולכת לקראת הנפקת מניות\אופציות, דברים כאלו בד"כ גורמים לירידות שערים, אתה חושב שיש להתחשב בעניין? (אגב לא ראיתי את שער ההנפקה)

נ.ב
    ברוך שובך, מקוה שחוש ההומור שלך לא נפגם במהלך היעדרותך.

אלעד.

ציטוט פורסם במקור על ידי bitelad
    רונן שלום,
    אם הבנתי נכון מהודעות החברה אז היא הולכת לקראת הנפקת מניות\אופציות, דברים כאלו בד"כ גורמים לירידות שערים, אתה חושב שיש להתחשב בעניין? (אגב לא ראיתי את שער ההנפקה)

נ.ב
    ברוך שובך, מקוה שחוש ההומור שלך לא נפגם במהלך היעדרותך.

אלעד.
    אני מייחס חשיבות למה שהשוק חושב ומבצע (על הגרף).
    השוק סוחר בציפיות (וכריות ושמיכות) ולא בעובדות.

רונן
    ---

כן שמרת על החוש הומור...
    תודה.

סקירה למניית איתמר

שלום רב,
    אתה יכול בבקשה לתת סקירה למניית איתמר?
    תודה רבה

Re: סקירה למניית איתמר

בצע חיפוש בפורום
    ---

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות