x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: קניתי בית!

קניתי בית!

אהלו לירן מה שלומך?
    שבוע שעבר חתמתי חוזה ב"ה וכעת נישאר לי עד מאי לסגור משכנתא יש לי מס' שאלות
    אני מעוניין בהלוואה של 500000 אין לי מושג איך לחלק אותה ומה התמהיל הנכון כל יועץ בבנק אומר לי משהו אחר אני ישמח לעזרה שלך
    בכל מקרה אני לוקח את ההלוואה ל25-30 שנה כמה שיותר מבחינתי תלוי במסלול.

תודה מראש!

Re: קניתי בית!

תתחדש ומזל טוב.

בהנחה ואתה לא מעוניין בפיתרון בית ספר, יעזור לסייע לך אם תציין פרטים כמו - שיעור ההלוואה משווי הנכס, היקף הכנסתכם וצפי התרחבותה על ציר הזמן, תוכנית החזרים משוערת (למשל - האם צפויה החזרה מוקדמת של המשכנתא או חלק ממנה בשלב מסוים ומתי), חשיפה למטבע זר (למשל, במשכורת), מידת שנאת הסיכון (עד כמה מעוניין ביציבות ומוכן לשלם על זה מול מעקב והתאמות "שוטפים").

במאמר מוסגר ולידיעה, הבנקים מאוד אוהבים את ה"כמה שיותר" שציינת. ברמות הללו העליה בשנות ההלוואה מפחיתה במעט את ההחזר החודשי אך מעלה משמעותית את היקף התשלום הכולל שלך.

Re: קניתי בית!

ראשית תודה על התגובה אני ינסה לתת כמה שיותר פרטים..
    המשכורת שלי לא חשופה למט"ח ככה שמט"ח לא רלוונטי
    הנכס עולה 1200000 וההלוואה המבוקשת כמו שאמרתי 500000 ההחזר החודשי מבחינתי עד סכום 2600 אני רוצה שיהיה חלק מסויים שיקבע לי את הסכום שלא יקרה מצב איפוטטי שסכום ההחזר יעלה את ה3000
    כרגע אני מפרנס יחידי אבל בעז"ה השנה אשתי מסיימת הנדסת תוכנה ככה שההכנסה הכללית שלנו תיגדל משמעותית מבחינתי עוד 5 שנים לשחרר קרן השתלמות (אם זה יהיה משתלם כמובן) סכום של 60-80 אלף ש|ח זהו ניראה לי אם צריך עוד פרטים בשמחה
    תודה רבה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות