היי,
גרף האסטרטגיה לפי סימולטור של בנק הפועלים.
תודה לשחקן.
היי,
גרף האסטרטגיה לפי סימולטור של בנק הפועלים.
תודה לשחקן.
שחקן שבוע טוב
איך אפשר לבצע קנייה של 3 יחידות פוט 1180 כאשר יש לנו משתי האטרטגיות הקודמות 4 יחידות כתובות של פוט 1180
ברגע שמעבירים הוראת קנייה באסטרטגיה הזו המחשב של הבנק לא מבדיל בין אסטרטגיה לאסטרטגיה - ואד נוצר שהוא סוגר את הכתיבות - וזה מעוות את כל האסטרטגיות מה עושים
בבקשה ענה לי באופן דחוף - כי אני תקוע - גם לא יכול לבצע את האסטרטגיה של 14.3 וגם מופסד בקודמת
אין עם זה בעייה. ברגע שתיפטר מאחת האסט' זה יחזור לקדמותו.
בוצע פעמיים.
תקבול 1750 ש"ח (לפעמיים).
בטחונות 3000 ש"ח לכל אסט
שבוע מוצלח לכולם !!!!!
בוצע באיחור מה (My bad)
תקבול לכפולה אחת - 830 ש"ח
ביטחונות ליחידה - 3,000 ש"ח
בהצלחה לכולם
מה זהפורסם במקור על ידי gsk
קשור הרי כל אסטרטגיה מנוהלת בפני עצמה וברגע שאתה קונה משהו שאתה כתוב זה מעוות את שתיהן
חפש בפורוםפורסם במקור על ידי niri
בוצע
תקבול לסט אחד - 900 ש"ח
תודה
R
niri, אם הית חייב 20 שח לבן אדם א', ובן אדם ב' חייב לך גם 20 שח, מבחינת המחשב אתה לא חייב לאף אחד ואף אחד לא חייב לך. עכשיו תחליף "בן אדם" ב-"אסטרטגיה" ותראה שהכל מסתדר. ועוד דבר - אתה צריך ללמוד לפני שמתעסק עם אופציות מעו"ף, ויותר מכך אסור היה לך לבצע יותר מאסטרטגיה אחת בו זמנית בשלב התחלתי של הלימודים.פורסם במקור על ידי niri
פקיעת ספטמבר 2010 - נשאר 8% מהתיק.
מצב עדכני - 11%.
niri, אם הית חייב 20 שח לבן אדם א', ובן אדם ב' חייב לך גם 20 שח, מבחינת המחשב אתה לא חייב לאף אחד ואף אחד לא חייב לך. עכשיו תחליף "בן אדם" ב-"אסטרטגיה" ותראה שהכל מסתדר. ועוד דבר - אתה צריך ללמוד לפני שמתעסק עם אופציות מעו"ף, ויותר מכך אסור היה לך לבצע יותר מאסטרטגיה אחת בו זמנית בשלב התחלתי של הלימודים.[/quoteפורסם במקור על ידי Uri1180
אורי היקר אני לא מהיום מתעסק באופציות -
ולגבי תשובתך - בכלל לא ענית על השאלה ששאלתי אלא בעצם ציטטת את שאלתי בצורה אחרת
טוב כנראה שאצטרך לחכות לתושבתו של שחקן
הכל אופן תודה על הניסיון לענות