לשחקן מעוף האם תוכל לעשות סקירה משולבת שלך ושל אביאל או גקי
בה תציין מניות מועדפות לטווח קצר בינוני וארוך והמנתחים יתנו נקודת ראות טכנית
לשחקן מעוף האם תוכל לעשות סקירה משולבת שלך ושל אביאל או גקי
בה תציין מניות מועדפות לטווח קצר בינוני וארוך והמנתחים יתנו נקודת ראות טכנית
יש תעודת סל EWI על איטליה (סחירות של בערך 150,000 מניות בממוצע יומי)פורסם במקור על ידי alonzo
יש תעודת סל EWI על איטליה (סחירות של בערך 150,000 מניות בממוצע יומי)פורסם במקור על ידי alonzo
פשוט תענוג לקרוא
תודה רבה
סביר להניח שאני צודק,
אבל מאוד יכול להיות שלא...
פורסם במקור על ידי eaea
זוהי תעודת ללונג ואנחנו מעוניינים בשורט.
R
- שתינו ארבע כוסות, שאלנו ארבע קושיות, ונשארה הקושיה החמישית של וול סטריט, אז במוצה"ח שרנו: "מי יתן לי כוס יין להבדלה? ושאלנו: "מה נשתנה הלילה הזה של וול סטריט מכל הלילות?
- מדד S&P קייס-שילר הראה כי מחירי הבתים ב-20 הערים הגדולות בארה"ב עלו ב-0.3% בינואר לעומת דצמבר.
- מדד אמון הצרכנים לחודש מארס עלה ל-52.5 נקודות מ-46 נק' בפברואר, והוא היה טוב יותר מהתחזיות המוקדמות של האנליסטים, שציפו ל-51 נק'.
- ולכן נשמרה פלטפורמת המחירים של וול סטריט, והם מתבססים עליה כדי לעלות לפלטפורמה הבאה לכשיגיעו חדשות טובות נוספות, והם לא מאפשרים ירידה מהפלטפורמה למרות שיש גם חדשות רעות, והם מקפידים שוול סטריט תנעל בעליות, ולו גם סימליות.
- לסיכום, וול סטריט ממשיכה לזחול בטווח מסחר צר, וכל מימוש הוא אך ורק מדרגת עצירה טכנית בלבד, ומכאן לשאלת מליון הדולר: "האם הציבור יפרש את סימני הדשדוש בארה"ב כהמשך למגמת העליות? ...אז המשך חג שמח, והמשך להצלחה, תודה
איזה?פורסם במקור על ידי refo
איזה?פורסם במקור על ידי refo
אני סוחר על המדד של איטליה בכלל פורקספורסם במקור על ידי red-r
FTSE/MIB
וגם על ספרד - SPAIN
IBEX35
תודה שחקן,
האם מלאנוקס עדיין כדאית אחרי העליות שהיו במהלך השבוע הזזה ? עלתה כמעט 10%+...
והאם יש יעד למניה ?
תודה