x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: שאלה בנוגע לאופציות

שאלה בנוגע לאופציות

צהריים טובים לשחקן,

במצב שבו אני מכור פרפר קולים רחב (3 סטרייקים לכל כיוון) על מדד 650 , ורוצה לסגור ולממש רווח.
    מנסה לצאת מהאסטרטגיה אך די קשה כרגע מכיוון שהמדד התרחק 6 סטרייקים ואני נאלץ לבצע פעולות מכירה וקניה כאשר כל המחירים גבוהים.
    קרי, גם מרווחי קניה\מכירה גדולים בהתאם, ז"א שכדי לסגור במקביל את כולם אאלץ כנראה לוותר על כל הרווח (או אפילו הפסד קטן).
    לדעתי קיימת עוד אפשרות לסגור, ע"י קניית פרפר פוטים באותו רוחב על מדד 650, ולהישאר עם שתי האסטרטגיות בלי לגעת בהן עד הפקיעה.
    היתרון שבכך -הפעולות מבוצעות בפוטים כשהמחירים של כל האופציות הרלוונטיות נמוכים ובהתאם גם מרווחי הקניה\מכירה. ז"א שאצליח לממש את הרווח ממכירת הפרפר של הקולים.

האם להבנתך פעולה כזו נכונה ? (האם לא פיספסתי משהו ?)
    רוב תודות
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

Re: שאלה בנוגע לאופציות

שלום גיל.
    קודם כל אני מקווה שמחר במהלך המסחר יהיו ירידות שיאפשרו לך למכור ברווח בלי להזדקק לכל השינויים.
    עברתי על הפתרון (האלגנטי) שהצעת, ולדעתי הוא אמור לעבוד. לתפיסתי לא התפספס כאן משהו. עם
    זאת, הייתי מציע לא להמתין לפקיעה גם אם המשמעות היא מימוש בהפסד מזערי שזו אופציה שעפ"י
    החישובים של הסגירה הערב בהחלט אפשרית.

גיל / שחקן
    במידה ובצעת את קניית הפרפר באמצעות הפוטים ונשארת ברווח - אתה למעשה סגור לחלוטין.חבל לממש את הפוזיציה - סתם תשלם עמלות.

חיים,
    גם שחקן וגם אתה צודקים.

שחקו התכוון לכך שכדאי לתפוס את המדד כשיורד, ואז מתרחשים שני דברים:
    1. מחירי הקולים יורדים ובאופן טבעי גם מרווחי הקניה /מכירה מצטמקים ןלכן ניתן ביתר קלות לצאת.
    2. ברגע שיש ירידות, יש פחות להיטות לקנות קולים ויתר להיטות למכור אותם, ולכן אם מבצעים סגירה לפוזיציה עם קצת משחקי תיזמון (לא יותר מדי כדי לא לאכול אותה) אפשר לממש רווח.

בנוסף לכך, עדיף לא להישאר באסטרטגיה מורווחת עד לפקיעה כי היא יכולה לאבד את הרווח או אפילו להכנס להפסד בשבוע הפקיעה.

גם אתה צודק כי ברגע שקניתי פרפר פוטים בעצם ניטרלתי את הפרפר קולים שמכרתי ואין צורך בפעולה נוספת (חבל על העמלות ועל המרווחים).

אבל - מנסיוני, מלבד מקרה של אסטרטגיה שבנית אותה מראש לפקיעה או כזו שאתה נאלץ להישאר איתה עד הפקיעה, עדיף שתגיע לשבוע הפקיעה עם מסכים נקיים מאופציות אחרת יכולה להיווצר לך קצת סמתוכה (הכוונה, שאם בכל זאת אתה משחק גם בשבוע הפקיעה, בעיקר מנסה לתפוס כמה שיותר טתא, עדיף שלא יתערבבו לך האסטרטגיות יחד עם הפעולות היותר מהירות ושלעיתים גם מבצעים הרבה פעולות תוך פרקי זמן קצרים). כבר קרה לי שעשיתי טעויות בגלל שלא זכרתי אילו אופציות שייכות לפוזיציות מהירות ואלו לאסטרטגיות.

בפועל, אם אוכל לצאת לפני שבוע הפקיעה, מה טוב, אם לא אז אבצע סגירה נגדית ואשאר עד הפקיעה או עד שהמדד יתקרב לאמצא הפרפרים ואז אצא מהם בקלות.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות