x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 13 מתוך 13

נושא: אפריקה ישראל

Re: אפריקה ישראל

לדעתי יש גוף גדול שאוסף את המניה בשערים הולכים וקטנים מכיוון שמדובר במחזור מאוד גדול. לכך נוסיף את הברור מאליו שכולם ידעו שברגע שהמוסדיים יקבלו מניות במקום האגחים הם יאלצו להיפטר מהן בכל מחיר וכל זה יצא בשיא הפאניקה העולמית. בקיצור צירוף נסיבות די אומלל למניה אך לדעתי הזדמנות נדירה לטווח קצר-בינוני.
    הרי יש לאפריקה לא מעט נכסים בדמות בנינים, אדמות, קניונים, משרדים וכו'. אין מצב שזה שווה "0" ככה שהמניה לא תימחק כל החובות של האגחים הוסדרו לטווח ארוך כך שאין לחץ גם מהכיוון הזה.
    לי היתה פקודה חודשית לקניה בשער 2400 עוד מהזמן שזה נראה הזוי ולא שמתי לב והפקודה נתפסה , למרות שאני בהפסד קטן אין דאגה בכלל.
    מי שכבר בפנים עדיף לחכות מי שבחוץ תהיה לו הזדמנות לקנות אפילו בזול יותר.
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

גם אני קניתי ב 23 ןאני ישית ראוה כאן חברה כמו AIG אנני חושב שמדינה תתן לחברה לקרוס. אבל היו שמעות על שורתים על אפריקה ומצב באירופה עדיין לא כל כך טוב אם המשבר יימשך חברה לא תוכל לעמוד בפירעון חובות.

מישהו שמכיר את החברה ואת הלכי הרוח בה בצורה עמוקה יותר וברורה יותר יוכל לתת את דברו?
    תודה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות