דוד - עזוב שמועות / תחושות / דיבורים / הצהרות
תתמקד בעובדות ! (אחרת תתחרפן מהר)
דוד - עזוב שמועות / תחושות / דיבורים / הצהרות
תתמקד בעובדות ! (אחרת תתחרפן מהר)
העובדות:פורסם במקור על ידי kapako
השוק עלה חמישים נקודות משפל של 1060.
בדרך למעלה יש לא מעט אנדקטורים טכניים שיאטו כל עליה, או לפחות במקרה של עליה חדה יגרמו לתיקון יורד.
ברקע יש לא מעט ארועים בעלי פוטנציאל לשינוי מצב הרוח של המשקעים. (חובות בארופה, דליפות נפט באמריקה, נתוני תעסוקה שאינם מעודדים, משטים....).
אין אלטרנטיבה, ריבית תמשיך להיות נמוכה-לאור כל הקשיים, מגמת שיפור עקבית בנתונים באמריקה.
אני כל פעם נדהם מחדש, איך הפרשנים מזגזגים. אתמול דיברו על סנטימנט חיובי, סיום הירידות, חזרה לצמיחה, חדשות כלכליות טובות, ועוד ועוד, וכבר היום מנגינה חדשה. מה שקצת ירידות בארה"ב יכולות לעשות...
לא פעם הם משמשים כיחצנים לפוזיציות בהם הם אוחזים.פורסם במקור על ידי דמי כיס
או שהם ממש מבולבלים.
אך ממש ללא בושה כותבים הערכה ואפילו שהיא לאחר מס' ימים מוכחת כשגויה לחלוטין הם ממשיכים לכתוב כאילו לא קרה כלום.
אפילו לא התנצלות קלה.
מעניין היה לעשות טבלת הערכות בעיתון מרכזי עם תוצאותיהן.
עוד השבוע 1080. דוד, לפי התגובות שלך נראה כי אתה עם קולים לפקיעה ומחפש אישור לכך שהשקעתך נכונה (תקן אותי אם אני טועה). סוף שבוע בחו" ל בלבל אותי והשאיר אותנו נטולי קו ברור לגבי הכיוון בתחילת שבוע הבא. הדבר היחיד הנו ארביטראז' שלילי 0.29%. אני מחזיק פוטים בגלל שאני חושב שהכיוון מטה, בכל מקרה אינני מתכנן להישאר איתם עד לפקיעה. בהצלחה.
אני מעריך שהשוק ישאר תקוע השבוע.
אבל באותה נשימה, אני מעריך שהשוק מסוכן. במיוחד בעניין ירידות. עוד איזו התפתחות בעניין משבר החובות האירופאי, והצלילה תגיעה.
פורסם במקור על ידי h.c
ל- h.c
אני דווקא בשורט מעוף פי 3 - מורווח מאוד על השורט בחודש שעבר, החודש בגלל מעט משחק של יציאות וכניסות מופסד מעט, אבל חושב שנשאר אלא אם כן יפרוץ המעוף את ה-1120 אולי אדלל מעט.
אני גם בשוקת כפולה- הרגליים הקרובות- C1140(מבחינתי מעט מסוכן) ו- P1060
הרגליים היותר רחוקות שלא סגרתי כי אין לי בעיה בבטחונות- C1160 ו-P990