x

עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 68

נושא: אסטרטגיית שחקן מעוף לשבוע, 4/7/10

Re: אסטרטגיית שחקן מעוף לשבוע, 4/7/10

אני לא יודע לגבי אורדרנט, אבל אצלי (טרייד1), העמלות יורדות "בלילה". ויתרת המזומן בבוקר תמיד קטנה יותר, כאשר אני מבצע פעולות. אני מניח שבאורדרנט זה אותו הדבר.

אני מדבר על רווח/הפסד של האסטרטגיה שמשתנה ולא על יתרת המזומנים שלי

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    אני לא יודע לגבי אורדרנט, אבל אצלי (טרייד1), העמלות יורדות "בלילה". ויתרת המזומן בבוקר תמיד קטנה יותר, כאשר אני מבצע פעולות. אני מניח שבאורדרנט זה אותו הדבר.
    אגב זה נורא מבאס לקום כל בוקר ולראות שהשדונים גזלו ממני עוד כמה שקלים בלילה

ציטוט פורסם במקור על ידי amarcian1
    רווח והפסד של אסטרטגיה משתנה בין סגירת יום לפתיחת יום חדש - וזה לא תלוי כלל באורדרנט או בישיר או בכל בית השקעות אחר.

מדוע זה משתנה:
    1. מחירי סגירת יום אינם 100% מדוייקים, יכולות להיווצר סטיות של 5-20 ש,ח לכל אופציה בין המחיר האמיתי שלה כפי שנסחרה שניה לפני סיום המסחר לבין המחיר הסופי כפי שמחשבת הבורסה ומוצג באורדרנט (הבורסה מחשבת איזשהו ממוצע של X פעולות אחרונות)
    2. הפרש משמעותי יותר בין סטטוס רווחיות של סוף יום לבין הסטטוס החדש בבוקר שלמחרת, נובע מה-GAP של הלילה.
    2א. GAP לילה אומר שאתמול בסוף יום האופציות נסחרו לפי מדד גלום כלשהו נניח 1060.8
    ובלילה היו עליות במזרח, ויש צפי גם לעליות בבוקר בת"א, אז הגלום בבוקר לא יפתח באותו מקום שסגר (1060. אלא יכול לפתוח ב- 1064.5 (לדוגמה) ומחירי האופציות ייסחרו בהתאם, ישר מההתחלה (שעה 09.30).
    2ב. היווניות ממשיכות "לעבוד" גם בלילה, אומנם בשעת המסחר האחרונה (בד"כ בין 15.30 ל- 16.30) ישנה כבר איזושהי ירידת ערך באופציות בגין שחיקת טתא שאמורה להתרחש במעבר יום, אולם השחיקה אינה מלאה, כלומר אינה עבור כל שעות הלילה הצפוייות, אלא רק עבור חלק מכך, ולמחרת בבוקר מתבצעת השלמת שחיקת הטתא, די מהר ובסמוך לאחר תחילת המסחר.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

ל amarcian 1 שלום..
    נראה לי שצריך לבדוק את השותף שלך ..
    פשוט נראה טיפוס לא אמין!!
    אני לא יודע אבל הוא לא חייב לך 20ש''ח??? די מזמן לא?!!
    רק הריבית לא יודע לאן צמחה..
    נ.ב מה עם הזקנה בסופר?? :mrgreen:

ציטוט פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
    רווח והפסד של אסטרטגיה משתנה בין סגירת יום לפתיחת יום חדש - וזה לא תלוי כלל באורדרנט או בישיר או בכל בית השקעות אחר.

מדוע זה משתנה:
    1. מחירי סגירת יום אינם 100% מדוייקים, יכולות להיווצר סטיות של 5-20 ש,ח לכל אופציה בין המחיר האמיתי שלה כפי שנסחרה שניה לפני סיום המסחר לבין המחיר הסופי כפי שמחשבת הבורסה ומוצג באורדרנט (הבורסה מחשבת איזשהו ממוצע של X פעולות אחרונות)
    2. הפרש משמעותי יותר בין סטטוס רווחיות של סוף יום לבין הסטטוס החדש בבוקר שלמחרת, נובע מה-GAP של הלילה.
    2א. GAP לילה אומר שאתמול בסוף יום האופציות נסחרו לפי מדד גלום כלשהו נניח 1060.8
    ובלילה היו עליות במזרח, ויש צפי גם לעליות בבוקר בת"א, אז הגלום בבוקר לא יפתח באותו מקום שסגר (1060. אלא יכול לפתוח ב- 1064.5 (לדוגמה) ומחירי האופציות ייסחרו בהתאם, ישר מההתחלה (שעה 09.30).
    2ב. היווניות ממשיכות "לעבוד" גם בלילה, אומנם בשעת המסחר האחרונה (בד"כ בין 15.30 ל- 16.30) ישנה כבר איזושהי ירידת ערך באופציות בגין שחיקת טתא שאמורה להתרחש במעבר יום, אולם השחיקה אינה מלאה, כלומר אינה עבור כל שעות הלילה הצפוייות, אלא רק עבור חלק מכך, ולמחרת בבוקר מתבצעת השלמת שחיקת הטתא, די מהר ובסמוך לאחר תחילת המסחר.

גיל,

מאין שפע הנתונים המדוקדקים ?

עידן

שחקן שלום,
    כפי שזה נראה לי, באסטרטגיה זו של אוכף כתוב, רווח של 250 ש"ח לא יכול להיווצר בתוך שבוע, אלא סמוך לפקיעה.
    האם זו אסטרטגיה שיש להמשיך איתה מס' שבועות? לא שיש לי בעיה עם זה, להיפך, אני רק רוצה להבין.
    תודה על התיחסותך
    מאיר טל

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
    אענה על הכל מאוחר יותר לאחר המסחר אך בינתיים
    אסכם בכך שיעד הרווח ליחידה הינו
    250 ש"ח.
    כולנו נסתנכרן סביב יעד זה.

התשובה שקיבלת היא התשובה הנכונה - ההפרש נובע מעמלות מסחר.
    כאשר אתה מבצע את הפעולות אתה רואה את הפעולות ללא עמלות הקניה והמכירה - אם אתה רוצה לדעת במדויק אתה יכול לראות במסך המסחר - מצב חשבון - פרמיית מעוף. או לחילופין לחשב באופן עצמאי באקסל.
    רק למחרת היום ניתן לראות במערכת בצורה מסודרת את גביית העמלות.
    אם אתה עדיין לא מאמין בסוף היום תוציא פלט של הוראות במעוף, ותשווה אותו למחרת עם תנועות בחשבון.
    בהצלחה

שלום לכולם,
    לפני כחודשיים התחברתי לאורדרנט בכדי לבצע את האסטרטגיות של השחקן בעלויות נמוכות יותר ומאז אני כל שבוע מתאכזב יותר ויותר מרמת השירות, המקצועיות וכו'.
    כל אסטרטגיה של השחקן שאני מבצע נסגרת בסוף היום (חצות) ברווח/הפסד כלשהוא ולמחרת בבוקר הסכום משתנה לרעתי ב- 100% מהמקרים.
    תגובות נבחרות משרות הלקוחות של אורדרנט:
    הורידו לך עמלות קנייה
    אינני יכול לראות מה היה אתמול (
    אין לי תשובה מדוע זה משתנה

הייתי שמח אם תוכלו לשתף אותי בחוויותיכם משרות הלקוחות של אורדרנט ולנסות ולהבין מהיכן נובעים ההפרשים (אני יודע על הממוצעים בסוף היום) ומדוע הם תמיד לרעתי גם שאני מבצע שוקת מאוזנת לחלוטין.

תודה רבה מראש לכולם

לי יוצא שנכון לעכשיו ל: S-1070.6
    הרווח לאסט' ליחידה הוא 140 ש"ח?

כך אצלי בכל אופן.

הבטחונות הם כמעט 0 כי היה תקבול של כ-2850 והגנה במרחק של 1.5 S בממוצע מצריכה 1500 ש"ח בכל צד סה"כ 30000 אם נפחית את ה-2850 לא צריך כמעט בטחונות.

יוצא שנכון לעכשיו אנו ברווח של 140 ש"ח על בטחונות של 150 ש"ח 93%

או שאולי צריך לחשב את הרווח לפי רמת הסיכון?

אם הצלחת לקבל תקבול של 2850 אז כל הכבוד ואתה צודק.
    לדעתי, התקבול של מי שלא עשה מסחר יומי, וביצע את כל האסטרטגיה באותה נקודת זמן, הוא סביב 2650
    מאיר טל

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות