אני לא יודע לגבי אורדרנט, אבל אצלי (טרייד1), העמלות יורדות "בלילה". ויתרת המזומן בבוקר תמיד קטנה יותר, כאשר אני מבצע פעולות. אני מניח שבאורדרנט זה אותו הדבר.
אני לא יודע לגבי אורדרנט, אבל אצלי (טרייד1), העמלות יורדות "בלילה". ויתרת המזומן בבוקר תמיד קטנה יותר, כאשר אני מבצע פעולות. אני מניח שבאורדרנט זה אותו הדבר.
אני מדבר על רווח/הפסד של האסטרטגיה שמשתנה ולא על יתרת המזומנים שלי
אגב זה נורא מבאס לקום כל בוקר ולראות שהשדונים גזלו ממני עוד כמה שקלים בלילהפורסם במקור על ידי דמי כיס
רווח והפסד של אסטרטגיה משתנה בין סגירת יום לפתיחת יום חדש - וזה לא תלוי כלל באורדרנט או בישיר או בכל בית השקעות אחר.פורסם במקור על ידי amarcian1
מדוע זה משתנה:
1. מחירי סגירת יום אינם 100% מדוייקים, יכולות להיווצר סטיות של 5-20 ש,ח לכל אופציה בין המחיר האמיתי שלה כפי שנסחרה שניה לפני סיום המסחר לבין המחיר הסופי כפי שמחשבת הבורסה ומוצג באורדרנט (הבורסה מחשבת איזשהו ממוצע של X פעולות אחרונות)
2. הפרש משמעותי יותר בין סטטוס רווחיות של סוף יום לבין הסטטוס החדש בבוקר שלמחרת, נובע מה-GAP של הלילה.
2א. GAP לילה אומר שאתמול בסוף יום האופציות נסחרו לפי מדד גלום כלשהו נניח 1060.8
ובלילה היו עליות במזרח, ויש צפי גם לעליות בבוקר בת"א, אז הגלום בבוקר לא יפתח באותו מקום שסגר (1060. אלא יכול לפתוח ב- 1064.5 (לדוגמה) ומחירי האופציות ייסחרו בהתאם, ישר מההתחלה (שעה 09.30).
2ב. היווניות ממשיכות "לעבוד" גם בלילה, אומנם בשעת המסחר האחרונה (בד"כ בין 15.30 ל- 16.30) ישנה כבר איזושהי ירידת ערך באופציות בגין שחיקת טתא שאמורה להתרחש במעבר יום, אולם השחיקה אינה מלאה, כלומר אינה עבור כל שעות הלילה הצפוייות, אלא רק עבור חלק מכך, ולמחרת בבוקר מתבצעת השלמת שחיקת הטתא, די מהר ובסמוך לאחר תחילת המסחר.
אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם
ל amarcian 1 שלום..
נראה לי שצריך לבדוק את השותף שלך ..
פשוט נראה טיפוס לא אמין!!
אני לא יודע אבל הוא לא חייב לך 20ש''ח??? די מזמן לא?!!
רק הריבית לא יודע לאן צמחה..
נ.ב מה עם הזקנה בסופר?? :mrgreen:
פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
גיל,
מאין שפע הנתונים המדוקדקים ?
עידן
שחקן שלום,
כפי שזה נראה לי, באסטרטגיה זו של אוכף כתוב, רווח של 250 ש"ח לא יכול להיווצר בתוך שבוע, אלא סמוך לפקיעה.
האם זו אסטרטגיה שיש להמשיך איתה מס' שבועות? לא שיש לי בעיה עם זה, להיפך, אני רק רוצה להבין.
תודה על התיחסותך
מאיר טל
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
התשובה שקיבלת היא התשובה הנכונה - ההפרש נובע מעמלות מסחר.
כאשר אתה מבצע את הפעולות אתה רואה את הפעולות ללא עמלות הקניה והמכירה - אם אתה רוצה לדעת במדויק אתה יכול לראות במסך המסחר - מצב חשבון - פרמיית מעוף. או לחילופין לחשב באופן עצמאי באקסל.
רק למחרת היום ניתן לראות במערכת בצורה מסודרת את גביית העמלות.
אם אתה עדיין לא מאמין בסוף היום תוציא פלט של הוראות במעוף, ותשווה אותו למחרת עם תנועות בחשבון.
בהצלחה
פורסם במקור על ידי amarcian1
לי יוצא שנכון לעכשיו ל: S-1070.6
הרווח לאסט' ליחידה הוא 140 ש"ח?
כך אצלי בכל אופן.
הבטחונות הם כמעט 0 כי היה תקבול של כ-2850 והגנה במרחק של 1.5 S בממוצע מצריכה 1500 ש"ח בכל צד סה"כ 30000 אם נפחית את ה-2850 לא צריך כמעט בטחונות.
יוצא שנכון לעכשיו אנו ברווח של 140 ש"ח על בטחונות של 150 ש"ח 93%
או שאולי צריך לחשב את הרווח לפי רמת הסיכון?
אם הצלחת לקבל תקבול של 2850 אז כל הכבוד ואתה צודק.
לדעתי, התקבול של מי שלא עשה מסחר יומי, וביצע את כל האסטרטגיה באותה נקודת זמן, הוא סביב 2650
מאיר טל