גיל אין עליך!!!!!!!!!!!!!!!
אני מרגיש שכל מילה שניתן להכניס-מיותרת
אליקו למה לא לימכור פחות 1220 פ
קנייה 1200
פ
בסיכון הרבה יותר נמוך באותו תקבול?
גיל אין עליך!!!!!!!!!!!!!!!
אני מרגיש שכל מילה שניתן להכניס-מיותרת
אליקו למה לא לימכור פחות 1220 פ
קנייה 1200
פ
בסיכון הרבה יותר נמוך באותו תקבול?
[quote=גיל (רעננה)]חברים יקרים
ולכן הוספתי משפטים משלי בינות אלו של שחקן:
[/quote:3o79vf1v]פורסם במקור על ידי "שחקן מעוף":3o79vf1v
איך הגעתם לשם? אני כתבתי על זה שפתאום אנשים לא לוקחים את האסטרטגיה האחרונה, ולא תקפתי את האסטרטגיות המוקדמות, מי ששם לב להודעה הראשונה שלי פה ואחרות באתר, ראה שבעוד שבתחילת החודש כיוונתי לעליות, בנק' הנוכחית האסטרטגיה שלי מכוונת לדישדוש ירידות זמני, שאחריו חוזרים לעליות, כך שדווקא עכשיו לפי הכתוב פה באשכול זה בהודעותיי הראשונות, ברור שאני לא תוקף את האסטרטגיות הראשונות, אלא אולי מסכים עם התזמון שלהם, ובעיקר לא מסכים עם אנשים שהחליטו שהם לוקחים רק חלק מהאסטרטגיות. אני מעולם לא תקפתי אסטרטגיה כושלת פה. לכל היותר ראיתם אותי חולק על שיקולים בעת פתיחתה.
אבל כאן חשוב לי לאמר לשחקן - אם מדברים על סיכום חודש מכובד, אז גם יש לשים לב שאם האסטרטגיות יינצלו ע"י חנינה יורדת בשוק שוורי, אז צריך לזכור שלא בכל חודש זה קורה, ע"ע מה שהיה לאחרונה, אסטרטגיה שניצלה ע"י חנינה/תיקון בניגוד למגמה, היא אסטרטגיה שחרגה מהתכנון, ולכן סיכון בסגנון double up. יתרה מזו, גם עצם שלוש אסטרטגיות פתוחות בו"ז צריכות להיזכר כתקלה. בימים אלה אני כנראה אגיע לסופה של האסטרטגיה התוך חודשית שתוארה כאן, ורק אז אתקדם לאסטרטגיה הבאה. אין לי בעיה עם אסטרטגיה רב חודשית ברת גילגול במקביל לאסטרטגיות שבועיות, אבל אסטרטגיה שבועית שמתמשכת ונפתחות עוד כמוה, היא תקלה בניהול חשיפה לשוק. אז אם אתה דורש מאותם אלה שקטלו אסטרטגיות לבוא ולסכם בצורה הגונה, לקחים צריכים להיות מופקים, הצלחה חלקית יש לה פוטנציאל לסכנה גדולה בעולם הברבורים שלנו.
אסף,
אתה 100%, כולם הבינו אותך, אתה צודק מאין כמוך.
רק עשה טובה רד לנו מהקו.
אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם
אפקט "משקיעי גבעות".
דיסוננס קוגניטיבי במיטבו.
שיהיה בכיף.
שימו לב, העלתי תיקון בראש כל פורום לאסטרטגיה זו.
המשך יום טוב.
שימו לב כי בעקבות הירידות הכנסתי תיקון נוסף באסטרטגיה.
בהצלחה.
שלום לכולם,
עם כל ההתעסקות בדבריו של אסף, קצת מחטיאים את המטרה, יש סיכוי שמישהו יוכל לשים מחירי ביצוע של האסטרטגיה על מנת שנוכל לעקוב ולראות את סטטוס הפוזיציה...
תודה מראש לכל מי שיעזור,
מאיר
אני כרגע בתקבול שלילי של 1000 ש'ח ליחידה - מישהו גם באיזור הזה ?
תמיד נזכור את ספטמבר השחור
אני בהפסד של 705 ש"ח ליח' :( :?פורסם במקור על ידי dragon74
שימו לב כי הלעתי תיקון בראש כל פורום.
המשך יום טוב.