x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: איך משיגים את המשכנתא הכי טובה מהבנק

איך משיגים את המשכנתא הכי טובה מהבנק

הי לירן
    מקווה שכאן הפורום לשאלתי:
    התחלתי זה מכבר בתהליך של חיפוש דירה לקנייה
    לדאבוני, כמו רובנו, אצטרך לקחת משכנתא
    כרגע ההבנה שלי במשכנתאות מינימלית ביותר
    ברור לי שאצטרך לעבור בין הבנקים כדי לקבל מספר הצעות, ולבחור את המתאימה לי.
    חבר טען בפני שעדיף לקחת יעוץ אצל יועץ למשכנתאות, לשלם לו כ-250$
    ואחרי הפגישה לבוא לבנקים עם התנאים שאני מציע.
    האם זה מה שעלי לעשות, ואם כן האם אתה מכיר מישהו כזה,
    אם לא, מה הדרך הבטוחה למשכנתא

תודה ושיהיה אחלה שבוע
    אלון

Re: איך משיגים את המשכנתא הכי טובה מהבנק

שבוע טוב אלונזו,

ראשית אציין כי ציינת את הדרכים לפעולה נהדר, לעניות דעתי אין טוב יותר מלכתת רגליים בערכית סקר שוק בין הבנקים השונים והצגת התנאים מבנק לבנק.
    במאמר מוסגר יש לקחת בחשבון כי ימים אלו המתאפיינים בריבית נמוכה גם ממילא, ההפרשים בהיצע של הבנקים למשכנתאות לא גבוהים מטבע הדברים כיוון שאין הרבה "בשר" במוצר דהיינו הריבית המוצעת.

איני שולל את האפשרות להתייעץ עם חברה/ גורם המאגד את פעילות בחינת המשכנתאות, לעיתים הם חוסכים לך זמן יקר ועושים את סקר השוק בשבילך אך למיטב ידיעתי העלות גבוהה מ 250$.

המלצתי הינה, טרם הוצאת השירות לגורם חיצוני לערוך סקר בין מספר בנקים, להיוועץ עם יועצי המשכנתאות באותם בנקים ואז לערוך חשיבה נוספת עם כל הנתונים שתאגד בידך, בטוחני כי לאחר 2-3 שיחות עם יועצי משכנתאות בבנקים תעשיר את רמת הבקיאות בנושא ובתוספת התיעצויות עם סובביך כבר לא תחוש כי הידע שלך בנושא מינימלי.

המון בהצלחה, אשמח לסייע לאחר שתקבל הצעות ובכלל בהמשך הדרך
    אל תהסס לפנות אליי.

בברכה,

לירן מורנו, עו"ד

050-7816842
    המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.

אלונזו,
    ראשית קיבלת אחלה תשובה מלירן.

שנית, קבל קישור ליכול לסייע לך -
    [url][http://www.bankrate.co.il/forum_snit...UM_ID=201/url]

יש שם מחשבונים וניתן ללמוד גם משאלות של אחרים.

לא הייתי מייעצת לך ללכת ליועץ משכנתאות, חארם על הכסף, זה ממש לא מסובך וכל יועץ בבנקים יכול להסביר לך את ההבדלים. אחרי שתתאפס תתייעץ גם כאן.

בהצלחה
    R

שוב שלום,

אני רוצה להוסיף הן לאלונזו והן לשאר הקוראים כי סוגיית "איך משיגים משכנתא טובה ? "
    לא מייצגת תשובה אחת נכונה אלא טומנת בחובה פרמטרים אינדיבדואלים גרידא , דהיינו יש להתייחס בבחינה למספר שאלות כגון : מה גובה ההללואה הנדרש ? מה כח ההחזר ? מה גובה השכר לבית אב ? הכנסות עתידיות ( קרנות , פקדונות ) ? לאיזה טווח זמן ? נכס למגורים או להשקעה ? האם האדם חובב סיכון ( ריבית פריים ) או שונא סיכון ( ריבית קבועה ) ועוד.

לפיכך, השאלה בראשית הדיון מעט מטעה, למרות שהתשובה למציאת הדרך להשגתה נכונה בשילוב
    אותן שאלות המגבשות לכל אחד את המרכיבים האישיים בתא משפחתו.

בברכת יום טוב ובהצלחה,

לירן מורנו, עו"ד

050-7816842
    המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.

אני מודה לכם מכל הלב על התשובות המעמיקות
    כל פעם אני מופתע לטובה מחדש איזה אחלה אתר
    עם אנשים מצויינים יש כאן

שיהיה לנו שבוע נפלא
    אלונזו

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •